Pozdrav, imam problem sa compaq cq61-320ex, nece da se upali tj. upali se i cuje se da radi ali eran je crn i caps lock i num lock svetle (2x blink pauza 2x blink....). E sad ja sam trazio neka resanja ali nista nije upalilo, povezao sam ga na externi monitor-nista, vadio ram-nista, vadio bateriju za bios- nista, radio hard reset-nista, drzao neka win+b.fn+b.sve cetiri strelice (prateci razna uputstva)... i nista. Jel zna neko u cemu je problem i kako ga resiti?
na tom prvom linku imas bios file ..sp48895.exe .. skini i pokreni na desktopu .. raspakovace se u folder SwSetup u root-u .. nadji file 363ff15.fd i prkopiraj ga na formatiran flesh (prazan!) .. preimenuj taj fajl u 363f.bin
izvuci ac adapter iz lapa skini baterju ubodi flash stisni WIN taster + `B` taster & drzi uguraj AC adapter .. uz malu pomoc 3 ruke (moze i purica) stisni power cekaj jedno 3 sekunde otpusti WIN +B gledaj u flash ... treba da pocne da svetluca led dioda na njemu ... ostavi tako nista nediraj .. treba mu manje od minut da odradi ... zapistace kad zavrsi i resetovati se ..
nakon toga treba da radi ..
ako se neresetuje posle 3 min .. stogodj nisi dobro uradio
Nece i nece, probao sam sa svakim posebno i probao sam sve da stavim na flesh i nista. Uvek posle 5-10sek zapisti jednom pa kroz 1-2 min opet zapisti i ugasi se i sve po starom.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.