Resih da zamenim kuler za cpu(box) malo zivahnijim i svratim do najblize radnje-servisa ili servisa-radnje,vrapci ce ga znati?
Dobar dan -Dobar dan Da li imate kuler za cpu? -Kuler,sta ce vam kuler? Hm,pa da montiram na cpu -Znaci nemate kuler? Imam ,stari box kuler ali vreme je da se zameni -Znaci ipak imate box.Po meni je to neprevazidjena varijanta! Ja malo iznenadjen,precutim pa nastavim cuje se,star je i treba da se menja. -Nije meni problem da rasturim kuler i da ga podmazem. Ali ja bih ipak nov kuler !! -A koju graficku imate? GTX 275 -Koju? Jel ima pasivno ili aktivno hladjenje? (jebote) Aktvno,dual fan. -A ha. Ja bih vam ipak predlozio da uradimo update biosa mat.ploce Ne bih update mb biosa nego nov kuler do 30 e. -A koje kuciste imate? xxyy -Mozda bi trebali da zamenite kuciste,imam par dobrih modela (j...m ti zivot)Ali ja bih nov kuuuuleeer!!!! -Ajde dok ste tu da pogledamo sta ima na lageru(trt-mrt),nadje on taj kuler napokon!!! Dogovorimo primo- predaju za ponedeljak(valjda),samo da ne donese klimu!? Znaci,kad udje musterija prodaj bele vrane nemoj mnogo da bistris i tupis,nije vreme za to! Mozda je decko dobar serviser ali trgovac nije sigurno !! Pozdrav
Pazi,nista nismo overili kod advokata,prema tome sve je ostalo na licnom tumacenju.Samo klimu da mi ne donese a za box cemo lako.Imam ih par komada,jedan manje vise?
+1 za tuljana. Đe se dadoše međedi, sunce mu poljubim? Od tuljana i pingvina, ne možeš doći do vrata od radnje, ali ima i svijetli primjer u NS. U Winwin-u u Jevrejskoj je počeo da radi jedan klinac, koji je mnogo upućeniji od pingvina. Još je uvijek meče, ali biće Međed samo da ne ode, dok odem po sljedeću narudžbu. Pojavio se i u Gigatronu klinja, koji zna da radi svoj posao. Samo da se ne ispale iz Srbije. Samo naprijed. Zapošljavajte, one koji znaju da rade i hoće, a ne tuljane. Boli nas glava od njih !!! Znam 7 vlasnika radnji koji pogledaju PC Berzu, pa samo naprijed. operator
Ulazim u Desk u 29og pre par godina da kupim kuler za E6300 CM hyper trt mrt, i vidim visoku plavusu koja dobro izgleda i smorim se jer vec vidim dijaloga sa pocetka posta i belu penu od objasnjavanja -Dobar dan da li imate CM hyper trt mrt -Za intel ili AMD -Jezik do poda JEEEEEEEE intel -Imamo cena je ta i ta
:: da vidi sta ima na lageru pa da ga donese u ponedeljak? pretpostavljam da mu je magacin negde na jugu norveske :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
Odem pre neki dan da trazim telefon za majku. Udjem u prodavnicu: Treba mi java telefon do 100e. Prodavac: java? Mi to nemamo! Sta vam je to? Ja popizdim i kazem: evo ova vitrina iza Vas je puna takvih telefona. Najbolje je to sto je gazda bio pored nje...
:: Ulazim u Desk u 29og pre par godina da kupim kuler za E6300 CM hyper trt mrt, i vidim visoku plavusu koja dobro izgleda i smorim se jer vec vidim dijaloga sa pocetka posta i belu penu od objasnjavanj :: -Dobar dan da li imate CM hyper trt mr :: -Za intel ili AM :: -Jezik do poda JEEEEEEEE inte :: -Imamo cena je ta i t :: :: kad bi svi prodavci bili takv :: :: :: Devize devize bonda elem :: ::
U tc delta city ja udjem u comtrade shop i u vitrini vidim chieftec ventilatore obicne crne od 300 do 600din i pitam lika da li imaju mega flow crveni coolermaster a on me pita sta je mega flow. 20ak godina,60ak kg decko.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.