Drugaru riknula matična, a firma/ovlašćeni servis(Bartec) D.o.o. u kom je kupio je zatvorena pre nekoliko meseci. Po zakonu uvoznik je dužan da ostvari/omogući pravo na garanciju, tako da me zanima ko je uvoznik za Biostar? Kome da se obrati?
:: Drugaru riknula matična, a firma/ovlašćeni servis(Bartec) D.o.o. u kom je kupio je zatvorena pre nekoliko meseci. Po zakonu uvoznik je dužan da ostvari/omogući pravo na garanciju, tako da me zanima ko je uvoznik za Biostar? Kome da se obrati :: :: ::
Ako su bar u jednom smeru oni platili brzu poštu onda su carevi. Ako ti je drugar plaćao brzu poštu u oba smera i puko namanje 1.000 dinara, onda su oni smradovi.
Istina :) Koleze sa berze bi je odmah opravile za чрвену, em bi je dobio odma`, em bi bila bolja nego ta nova :D
S1000RR
:: Ako su bar u jednom smeru oni platili brzu poštu onda su carevi :: Ako ti je drugar plaćao brzu poštu u oba smera i puko namanje 1.000 dinara :: onda su oni smradovi :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
E stvarno ima svakakvih Mogli su da mu je drze na servisu bar 15 dana. Plus dani transporta. A cena brze poste, pa naravno da je placa korisnik jer se i korisniku pruza usluga. Da je doneo licno i dosao licno po nju ne bi imao taj trosak.
jasta :) ne, nego ce servis da posalje novu plocu,plati troskove prevoza i podari mu blowjob sa sve velikim smeskom jer je njemu, zaboga, otkazao hadrware sto kaze @Kalif, plocu pod mishku pa nosi sam u servis i nadaj se da ce da ispostuju garanciju
Oni nisu bili samo prodavac već i servis. Telix uvezao đubre, Bartec d.o.o naprodavao đubreta i onda se naprasno ugasio.
Čovek koji je kupio ploču u Beogradu valjda ima pravo na servis iste u Beogradu. Po vama treba da daje pare za šetnju do Novog Sada i nazad.
Nije mi jasno kako u Srbiji može da su tako naprasno ugasi firma koja je do juče prodavala tehničku robu i izdavala garancije na 2, 3 ili 5 godina? Najgore je što 90% ljudi kojima crkne nešta ne znaju ni gde da ostvare garanciju.
Dugo sam prodavao računare i odlično znam koja vrsta ploča se menja bez da se uopšte pokušava servisirati. Samo totalni bofl kupljen na tone.
U Beogradu živi 35-40% stanovnika Srbije i nalazi se 80% ukupnih para koje kruže Srbijom. Od svih ploča što su prodali 80% su prodali u Beogradu. Onda utuliš servis u Beogradu i nema više problema sa garancijama.
Jasno je meni ko je dužan da nosa ploču. Ali bi pošteno bilo da je nosa tamo gde je kupio. Kad tamo nema više računara već vulkanizer.
Pre neki dan sam kupio WhiteHorse akumulator, samo iz razloga jer imaju najviše prodavaca/servisa u mom gradu. Sutra majstori utule sve servise i meni rikne akumulator i ovaj kaže šalji akumulator brzom poštom u Sombor. Mogu samo kašikaru da mu pošaljem brzom poštom.
E nikad nisam razumeo sto neki mrze Beogradjane. Takvi ko ti su mozda zasluzni. Kazes 35 - 40% Lupas. Po popisu proj je na 24-25%
Kukas zbog 500-600 din za dva slanja brzom postom. Pa 600 din goriva bi potrosio u BG da 2 puta odes do uvoznika koji je na izlazu iz BG-a recimo. Ako ti mnogo odma si idi kupi novu plocu.
Sramota!
najidealnije idealno
:: Gde će ga obezbediti :: U Kosovskoj Mitrovici :: :: U Beogradu živi 35-40% stanovnika Srbije i nalazi se 80% ukupnih para :: koje kruže Srbijom. Od svih ploča što su prodali 80% su prodali u Beogradu :: Onda utuliš servis u Beogradu i nema više problema sa garancijama :: :: Jasno je meni ko je dužan da nosa ploču :: Ali bi pošteno bilo da je nosa tamo gde je kupio :: Kad tamo nema više računara već vulkanizer :: :: Pre neki dan sam kupio WhiteHorse akumulator, samo iz razloga jer imaju :: najviše prodavaca/servisa u mom gradu. Sutra majstori utule sve servise i meni rikn :: akumulator i ovaj kaže šalji akumulator brzom poštom u Sombor :: Mogu samo kašikaru da mu pošaljem brzom poštom :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.