Imam problem sa doticnom plocom. Racunar je stajao nekoliko meseci ne ukljucen, kad je ukljucen upozorio je na bios. Kad sacuvam podesavanja u bios-u ploca resetuje i blokira. Vrti ventove, nema pistanja. Kad resetujem bios i preskocim podesavanja na F1 podize win normalno i radi do prvog reseta tad ponovo blokira i pomaze jedino CLEAR-CMOS. Nijedan elektrolit nije naduven, update-ovao bios na zadnju verziju i nista.
Ima li iko ideju sta da radim sem lomljenja u najsititnije delice. Jbg komp sam planirao za klinca a nema se bas za novo.
Ne dolazim niotkuda, i neidem nikuda, a evo me ovde !!!
had same problem, it was cmos battery - sto i nije nemoguce sa obzirom da ako je baterija bila slaba+racunar nije bio ukljucivan mesecima.......sta da ti kazem.....
Stavljena nova baterija. Kad sacuvam podesavanja u biosu (ma kakva ona bila) ploca se resetuje i blokira. Resetujem bios preskocim podesavanja ploca podigne normalno kad je resetujem blokira.
Ne dolazim niotkuda, i neidem nikuda, a evo me ovde !!!
:: Ja bih probao da :: :: 1. Skinem CPU coole :: 2. Izvadim CP :: 3. Clear CMO :: 4. Vratim CP :: 5. Vratim CPU coole :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: Probao sa vise procesora, gomilom memorija,gomilom grafika,nekoliko napajanja update-ovao bios na zadnju verziju i nista ostalo je isto ponasanje.
se kondenzatori od stajanja. Zasto uvek se kaze `nisu se naduli` pa kondenzator moze oticki da bude odlican,izmislili ljudi merni instrument :) http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.