Pozdrav,imam jedno pitanjce.Naime komp nece da se upali iz prve ili zavrti vent na cpu pa stane pa opet zavrti sam pa se upali pa na pola ucitavanja windowsa ili posle rada od nekih 10 min opet se ugasi i sam se tako pali i gasi bez da ja ista pipam.Mislio sam da je napajanje ali nije menjao sam i na drugom isto.Pregrevanje nije jer je komp hladan i nece da se upali odmah a i kad se upali ugasi se nekad i posle 30 s a i pipao sam sve hladnjake i nijedan nije ni mlak,gledao temp i u biosu sve ok.Sumljam na msi maticnu k9n neo tako nesto na njoj je celeron neki dual na 1,8.Maticna je iz neslavnih dana msi serije tako da kontam da je naponska na njoj malo pobrkala loncice.Anyone? AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
:: Ram moze biti a i hdd a i ploc :: :: Digni malo voltazu CPU pa probaj :: Testiraj ram :: :: Pozdrav :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Zasto zbog hdd ili rama nece da se uapli iz prve neko se zalece kao da nema dovoljan napon struje?Hdd i ram bi bacali plav ekran,ne ovaj se izgasi kao da izgubi napon i onda se opet zalece.Nemam drugi ram a da ga testiram nmg jer se gasi non stop.
edit... Mikac gledao sam to cim sam otvorio komp ali sve deluje ok-kao novo.
A mogu i HDD i Ram da slese komp na uzletanju bez plavog ekrana. Posebno je zanimljiva situacija kad se razdrma molex na ulazu u HDD pa isti gubi kontakt s vremena na vreme, mada to ne vodi u restart. Pre se smrzne.
:: Otkaci HDD pa probaj :: Dodaj voltazu CPU :: :: A mogu i HDD i Ram da slese komp na uzletanju bez plavog ekrana :: Posebno je zanimljiva situacija kad se razdrma molex na ulazu u HDD pa isti gubi kontakt s vremena na vreme, mada to ne vodi u restart :: Pre se smrzne :: :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Skido sam i hdd nije pomoglo,znam za molex jer sam pre imao taj problem i komp se zamrzne jer hdd izgubi napon.Ovo je drugo jer vent i ne pocne da vrti nego krene stane pa tek posle krene.Kao kad nema snage pa samo cimne malo vent a nece se upali samo sto se ovde upali i radi malo a posle se sam restartuje nasumice na 20-30s.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.