Pozdrav svima,potrebna mi je pomoć u vezi instalacije drajvera za zvuk. U pitanju je starija matična ploča Asus P4 P-X/TE,originani cd sa drajverima nemam ali sam skinuo sa Asusovog sajta drajvere za dotičnu ploču i kada pokušam da ih instaliram instalacija,stigne do kraja i onda odjednom ibaci kao grešku da drajvera nema da restartujem računar iokušam ponovo i tako stalno. Pokušao sam i sa drugih sajtova da skidam drajvere medjutim uvek se isto dešaava. Zamolio bih sve koji mogu i voljni su da mi pomognu to i urade. Hvala svima u napred.
možda u BIOS-u da proveriš jel uključen zvuk sa ploče a i ko što te pitao vmarc, jel ga ima u device manager-u? Ako ga ima probaj na update driver pa ga navedi na putanju gde si ga skinuo, trebalo bi da ga nađe i instalira. Verovatno si ovaj drajver skidao: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_478/P4PEXTE/#download
:: uradi resetovanje biosa i proveri da li se vidi u biosu posle toga pod `integrated peripherals` ili slicn :: :: :: :: Sve što ste mi predložili da probam isprobao sam ali se ništa ne menja,stalno ista priča NE RADI čak nemam ni onu ikonicu za pojačavanje zvuka,pomoć i dalje dobro došla :: :: :: :: :: :: :: Da li se u Device menageru detektuje kao Multimedia controler :: :: :: :: :: :: S1000R :: :: :: :: :: :: Ne,ne detektuje
Re: Re: Re: Re: Jel ti zvucna enejblovana u BIOSu?
23.11.2011. 13:26
status: user broj poruka: 19010
pa onda jedino da reinstaliras drajver/windows pa ponovo sve i uveris se da ti je zaista crkla zvucna.. onda kupis drugu pci
:: :: :: :: :: uradi resetovanje biosa i proveri da li se vidi u biosu posle toga pod `integrated peripherals` ili slicn :: :: :: :: :: :: :: Sve što ste mi predložili da probam isprobao sam ali se ništa ne menja,stalno ista priča NE RADI čak nemam ni onu ikonicu za pojačavanje zvuka,pomoć i dalje dobro došla :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da li se u Device menageru detektuje kao Multimedia controler :: :: :: :: :: :: :: :: S1000R :: :: :: :: :: :: :: :: Ne,ne detektuje
Re: Re: Re: Re: Re: Jel ti zvucna enejblovana u BIOSu?
23.11.2011. 14:18
status: user broj poruka: 9
:: pa onda jedino da reinstaliras drajver/windows pa ponovo sve i uveris se da ti je zaista crkla zvucna.. onda kupis drugu pc :: :: OK HVAL :: :: :: :: :: :: :: :: :: uradi resetovanje biosa i proveri da li se vidi u biosu posle toga pod `integrated peripherals` ili slicn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sve što ste mi predložili da probam isprobao sam ali se ništa ne menja,stalno ista priča NE RADI čak nemam ni onu ikonicu za pojačavanje zvuka,pomoć i dalje dobro došla :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da li se u Device menageru detektuje kao Multimedia controler :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: S1000R :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne,ne detektuje
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jel ti zvucna enejblovana u BIOSu?
23.11.2011. 14:47
status: user broj poruka: 19010
btw, ides ovde dole na opciju `citiraj` pa onda kucas skroz gore TEXT..
:: :: :: :: :: pa onda jedino da reinstaliras drajver/windows pa ponovo sve i uveris se da ti je zaista crkla zvucna.. onda kupis drugu pc :: :: :: :: OK HVAL :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: uradi resetovanje biosa i proveri da li se vidi u biosu posle toga pod `integrated peripherals` ili slicn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sve što ste mi predložili da probam isprobao sam ali se ništa ne menja,stalno ista priča NE RADI čak nemam ni onu ikonicu za pojačavanje zvuka,pomoć i dalje dobro došla :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da li se u Device menageru detektuje kao Multimedia controler :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: S1000R :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne,ne detektuje
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.