Zna li neko gde se mogu nabaviti šrafovi za ručno šrafljenje kucišta? http://www.thermaltake.com/product/Accessory /CaseMods/Thumb_Screws/+Thumb_Screws_image/01_white_Thumb_Screws.gif
tesko, jel to M3 promer? Imas na MSi kucistima M3-ojke ali sa plasticnim vrhom...no srewdriver type...i Dragoni su imali iste...probaj naci slicno u srafovskoj robi/radnji ili u `uradi sam`
:: tesko, jel to M3 promer? Imas na MSi kucistima M3-ojke ali sa plasticnim vrhom...no srewdriver type...i Dragoni su imali iste...probaj naci slicno u srafovskoj robi/radnji ili u `uradi sam :: :: :: M i G :: :: Pa ono na slici su Thermaltake, sliku sam postavio da bi ljudi znali na shta mislim. A meni treba neshto nalik na to, moze i plasticni vrh... Moze neka konkretna radnja sa srafovskom robom ili `uradi sam`?
Ima blizu Maca na NBGu Pariske Komune ne znam broj...koliko ti treba? MOgu pitati kod mene u kraju
M i G
:: :: :: :: :: tesko, jel to M3 promer? Imas na MSi kucistima M3-ojke ali sa plasticnim vrhom...no srewdriver type...i Dragoni su imali iste...probaj naci slicno u srafovskoj robi/radnji ili u `uradi sam :: :: :: :: :: :: M i G :: :: :: :: :: Pa ono na slici su Thermaltake, sliku sam postavio da bi ljudi znali na shta mislim :: A meni treba neshto nalik na to, moze i plasticni vrh.. :: Moze neka konkretna radnja sa srafovskom robom ili `uradi sam`?
probaj tamo, nemam broj sve u svemu je nbg pariske komune neki broj pitaj 988 za broj. znam da imaju puno opreme iako su za antensku i kablove glavni probaj, mozda imaju. pozdrav
:: Ima blizu Maca na NBGu Pariske Komune ne znam broj...koliko ti treba? MOgu pitati kod mene u kraj :: Treba mi 20 komada. Ajd` ako te ne mrzi pitaj pa mi javi da ne idem dzabe.
:: Timocka 18 na Crvenom krstu. 011) 2835-239 i 2835-70 :: :: :: Padalo mi je na pamet da ima u Radio Klubu, skoro sam bio tamo ali sam zaboravio da pitam. A posle me mrzelo da idem jer nisam bash blizu a i ne bih da se ispalim. Znaci, siguran si da ima u Radio Klubu? Imam njihov katalog ali ne znam kako se zove taj artikal.
:: Ti likovi na novom beogradu su Kanibal. Nema boljih nigde za bilo kakve kablove, srafove i slicno...likovi su carevi...http://www.kanibal.co.yu/ . Jesi siguran da imaju ovakvi shrafovi?
Ovde kod nas, kao rezervni deo, ili opcioni deo ces tesko naci, ili neces uopste, retko ko i prodaje thermaltake kucista, a jos manje dodatnu opremu za isti...
:: Ovde kod nas, kao rezervni deo, ili opcioni deo ces tesko naci, ili neces uopste, retko ko i prodaje thermaltake kucista, a jos manje dodatnu opremu za isti.. Kao shto sam rekao, ne trebaju mu Thermaltake shrafovi, postavio sam sliku da bi ljudi znali na shta mislim.
:: :: Ovde kod nas, kao rezervni deo, ili opcioni deo ces tesko naci, ili neces uopste, retko ko i prodaje thermaltake kucista, a jos manje dodatnu opremu za isti.. :: Kao shto sam rekao, ne trebaju mu Thermaltake shrafovi, postavio sam sliku da bi ljudi znali na shta mislim
Imam 4 komada, ako ti nesto znaci. Mozda mogu da izbunarim jos 4-5, ali u toku sledece nedelje mi stize 20 Supertalent kucista, koji svi imaju x4 ta srafa, pa mi nije problem da ti dam. Ako ti je hica, 4 komada te cekaju sigurno, a za vikend cu da ti izbunarim i sve sta imam.
:: :: Imam 4 komada, ako ti nesto znaci. Mozda mogu da izbunarim jos 4-5, ali u toku sledece nedelje mi stize 20 Supertalent kucista, koji svi imaju x4 ta srafa, pa mi nije problem da ti dam. Ako ti je hica, 4 komada te cekaju sigurno, a za vikend cu da ti izbunarim i sve sta imam :: :: :: Poz
Do jaja. Nije mi hica, vidi shta mozesh da nadjesh pa javi.Nije mi problem da sacekam josh nekoliko dana. Inace, jesi li iz BG-a?
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.