Problem sam primetio jos juce ali rekoh nesto je do neta ili tako to pa nista nisam radio. Ali danas pogledam i opet isto. Firefox nece da ucitava klipove, dok na IE sve radi. Mozila je 3.6 ali je stavljana osmica, reistaliran Flash player (po vise puta), ali nista ne pomaze. Takodje nece da ucitava stranice Rapida, Megauploada i slicnih sajtova, uvek izbaci kao da nesto vec skidam, ili da sam dostigao limit. IE skida normalno. U isto vreme sam primetio da se i Jdownloader zabagovao i da i on ne skida, ili pise da sajt ne radi, ili da vec skidam, ili pise download ali ne skida. Reinstalirao Jdow, Javu, i Quicktime (negde sam to nasao kao potencijalni problem), ali nista.
Net je malo poludeo danas i ping dosta varira, ali opet, Torrent i Veetle rade bez problema.
Ne znam vise sta da pokusam, izgleda da nesto povezuje ove probleme ali ne mogu da ustanovim sta, ako neko ima resenje ili makar ideju, neka slobodno kaze.
... zbriši i failfox u svim, nestabilnim, nedovršenim i samosjebavajućim inkarnacijama... i koristi, ko` čovek, Operu.... baci te trabante i wartburge. Mora, doduše, sad već vrlo malo, da se napregne vijuga sa se prilagodi Operi, jer, bogami, failfox sve više izgledom liči na Operu, samo, ne radi.
Reinstal Jave nije pomogao. Firefox me vise mrzi da reinstaliram, radio sam vec 5-6 puta. Net je u redu, posto kada skidam torrent ide punom brzinom.
Ima nesto sto povezuje Firefox, Flash, i Jdow i ne radi kako treba. Youtube ipak ucitava video ali tako sto ga pusti tek kada ucita do kraja, a do tada ne pokazuje nista, i ne moze da se premotava. Jdow ipak skida aki ni on ne pokazuje nista, nego samo kad zavrsi pise da je skinuto, a do tada ne ispisuje ni brzinu ni procente. Speedtest luduje i ispisuje mi i pingove od 4 cifre, i dok meri brzinu nema nikakve animacije na brzinomeru i nema one tackice koja predstavlja paket koji ide od servera do mene.
Izgleda da cu ja da lupim jedan reinstal wina, vise vremena potrosim ako trazim uzrok.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.