Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
serviseri help
STRANA 1 OD 1
saladin serviseri help 15.11.2011. 17:25 T40291

status: user
broj poruka: 229

Narode ajd ako neko radi ups uredje neka pusti mail ili da adresu i br trelefona,

riknuo mi ups na nakoj mreznoj oopremi a trenutno nisam pri kinti za novi baterija je ok a on nece da prebaci na batrisko napajanje kad nestane strujeinace je ostralo ok detektuje bateriju i sve naoko radi do ne iskljucim struju on jednostavno nece da prebaci na bateriju
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Ako nije smart, vec neki Mustek 15.11.2011. 17:29 #376918

broj poruka: 7285
Bolje kupi drugi, mada su po meni ti klosarski UPS-ovi porez na budale(no offence).

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

tortojed Riknuo je relej (elektromagnetski ili reed) odnosno neki tranzistorski 15.11.2011. 18:57 #376933

broj poruka: 10999
sklop/optocoupler koji obavlja tu ulogu. To bi trebalo da moze da popravi bilo koji rtv mehanicar...

saladin Re: Riknuo je relej (elektromagnetski ili reed) odnosno neki tranzistorski 15.11.2011. 22:43 #377006

broj poruka: 229

:: sklop/optocoupler koji obavlja tu ulogu. To bi trebalo da moze da popravi bilo koji rtv mehanicar..
::

hvala torto nosim ga sutra kod tv majstora
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs