Obicno se desava dok preko chrome-a gledam video fajlove ili dok gledam filmove preko gom playera i kmplayera. Slika se zamrzne i moram da resetujem komp. Da li je u pitanju softverski ili hardverski problem? Kompjuter mi rad preko 12 sati dnevno i obicno blokira u vecernjim satima. Sutra cu da narucim komponente za 15000din pa moram da znam da li je ovo hardverski problem. Hvala unapred na odgovorima.
Moze da bude svasta... Aj za pocetak, jel imas najnovije drajvere za tu integrusu?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Obicno se desava dok preko chrome-a gledam video fajlove ili dok gledam filmove preko gom playera i kmplayera. Slika se zamrzne i moram da resetujem komp. :: Da li je u pitanju softverski ili hardverski problem? :: Kompjuter mi rad preko 12 sati dnevno i obicno blokira u vecernjim satima. Sutra cu da narucim komponente za 15000din pa moram da znam da li je ovo hardverski problem :: Hvala unapred na odgovorima :: :: AMD Athlon II X3 44 :: GigaByte 880GMA-UD2 :: Samsung 500g :: 2GB DDR3 :: NZXT Bet :: Chieftec CTG-500-80 :: Dell UltraSharp U2311 :: ::
Nemam ali ovo se desava od kada sam kupio komp pre godinu dana. Temperatura procesora ide max do 40 a komp normalno radi dok igram igre tj. do sada se nije blokirao za vreme igranja fife 11 i 12,The Baconing,deathspank 1 i 2,Batman Arkham Asylum, Assassin`s Creed 1,Lara Croft and the Guardian of Light...
ali samo na youtube-tu, i samo ako gledam u fullscreen-u 360p ili 480p na ostalim rezolucijama, i manjim i vecim, to se ne desava, kao ni sa bilo kakvim video zapisima sa hdd-a
koliko ja izvalih problem je sa deinterlacing-om, mozda gresim, ali kad stavim na slabiji deinterlacing dolazi do zabadanja kasnije
takodje, ako iskljucim hardware acceleration u flash-u svi problemi nestaju
I ja samo da dodam da iskljucis `Hardware Aceleration`, tj, desni klik na videu na youtube ili gde vec gledas i pod settings nadji tu opciju i iskljuci.
Pokusaj sa reinstalacijom drajvera za grafiku, ako ne urodi plodom, ja bih rekao da je do RAM memorije, istestiraj je ili zameni sa drugom i vidi da li ce biti ok. Mozda da vidis u bios-u kako su postavljene frkvencije i latencije za nju. Da li si sta klokovao?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.