Dakle u pitanju je LC power 6600 koje imam već 2 godine. Radi za sve pare i nikada mi do sada nije pravilo problema.
Međutim od pre neki dan vent je počeo nenormalno da se čuje, pa hoću da ga zamenim. To nije problem, imam lemilicu i znam kako to da uradim, imam i jedan dobar i tih vent za to. Međutim nisam siguran da li će taj vent koji imam biti dovoljan za to.
U pitanju je ovaj vent, http://bit.ly/t0jr8M Dobio sam ga uz kučište i duva kao tajfun :) Ali pošto hoću da ga stavim u napajanje da li će biti dovoljan da ga ohladi kako treba.
Takođe me zanima da li će imati dovoljan izvor napajanja kada ga stavim unutra i da li treba nešto dodatno da budžim sem da povežem dve žice.
@ilicstefan - mogao bi da imaš problema sa tim ventilatorom. Nisam uspeo nikako da ga priključim na 3-pin konektor za ploču. Adapter je sigurno ispravan, eventualno manji napon nije problem jer fen radi i na 5V preko molexa. Ja nemam objašnjenje a ti vidi.
zamenio vent na mom CM eXtreme 500w. Na njemu je bilo neko Yate Loon govno koje se čuje kao da poleće čim se optereti malo psu. Pošto sam menjao i front intake na kućištu, na psu sam stavio CM vent koji stiže uz Gladiator 600 http://goo.gl/U7k6w (liči na ovaj). Spojio sam žice rednim klemama, da se ne bakćem s lemilicom, i sve radi super, ne čuje se a psu je hladan na dodir. Još se pojačava plavo svetlo kad ubrzava vent, tj. kad se optereti...Tako da mislim da nećeš imati problema, stavljaj slobodno... Fiat iustitia, et pereat mundus
Odradio to što sam hteo. Stavio onaj thermaltake ventilator u napajanje. Radi kao švajcarski sat. Još sam kupio i jedan cooler master 12 cm fan i stavio ga napred. Ma prosto milina kako mi je smrz u kućištu :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.