hteo bih da kloknem racunar imam dobro hladnjenje, brend je masina packard bell, ali nemam u bios-u nikakvih opcija za klok, pa bih hteo iz wina, koji program mi preporucujete za klok...?
amd athlon 62 3200+ 2.0ghz msi ms 7168 1,5gb pc3200
Niko ti ne predlaze nista jer nema smisla klokovati PC u ovom slucaju, neces dobiti nista sem sto ce ti se komponente vise grejati i komp ce biti bucniji.
Niko ti ne predlaze nista jer nema smisla klokovati PC u ovom slucaju, neces dobiti nista sem sto ce ti se komponente vise grejati i komp ce biti bucniji.
Par % je u pitanju, ne vidim razlog zasto muciti tog Athlona, on je svejedno slabasan, tako da OC-om neces nista postici.
``They call me... Prophet``
:: :: @Scyte :: :: da podignem fsb, memoriju, ne moram da diram napon, e sad ti kazes da se to ne bi isplatilo da ne bi dobio nista... :: :: :: @gilopil :: :: nemam u bios-u nista.. :: hvala, ajde na tortu ja licno pravio...:)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.