i napajanje chiftec 450 w ful : :: koliko ovaj procesor moze da se klokuje bez podizanja napona,sta sve treba da se podesi u biosu.postojeca konfiguracij :: :: e6400 :: asus p5b 965 :: 2x1gb rama ms 66 :: 7600g :: :: unapred hvala
:: :: koliko ovaj procesor moze da se klokuje bez podizanja napona,sta sve treba da se podesi u biosu.postojeca konfiguracij :: :: e6400 Pa moze... Nije da ne moze.. Preko 2.3GHz, sigurno. Cuo sam da je neko isao i do 2.38...?
Pogledaj forum, servis i overklokovanje, mislim da tamo neki srbin drzi rekord 2.37GHz
hahahah rekord 2.38 ??citao sam na netu, nemogu da nadjem link( postovacu ga posle cim nadjem), na kojem se vide rezultati svih core 2 duo procesora(sa plocama na kojim su radjeni clokovi,verzijama biosa,drajvera, ram memorijom itd) i najbolji rezultati su oko 4 ghz !!!!! neki cak i sa vazdusnim hladjenjem oko 3.3-3.5 izguraju
:: ne kontanje sarkazma i ironij :: a to za 2.37 je po meni preterivanj :: ali ako nas lik drzi rekord........... :: veliki poz za humorist
Respect. Nikako mi nije jasno kako je ljudima lakse da postave temu, nego da procitaju prva tri teme u kategoriji iz koje je vec postavljaju, ako im vec intuicija nije na zavidnom nivou, pa ne mogu odgovor za ucestala pitanja da nadju po naslovu teme...
ne izvini nisam imao vremena detaljno da trazim po forumu a i to sta hocu da cujem nisam nasao.ja sam uspeo samo sa fsb-om mislim oko 320 mhz 2.5ghz dali je moguce podici jos magistralu bez dizanja napona bilo cega i kako. opet unapred hvala i izvinjavam se onima koji puno znaju o ovome sto im to izgleda kao glupo pitanje
:: opet unapred hvala i izvinjavam se onima koji puno znaju o ovome sto im to izgleda kao glupo pitanje :: ::
Definitivno nije o tome rec, vec da su svi vec poceli da ignorisu pitanja o kojima se intenzivno naglaba u posladnja dva meseca. A ako odes na Servis i `overklokovanje` videces da se 30% tema odnosi bas na tvoju konfiguraciju, dakle cist stereotip dobre konfiguracije.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.