Zaci u zadnjih par dana zauzece procesora mi je stalno 100% sva 4 jezgra. Temperatura istog je oko 70 stepeni. U cemu je problem? Da,cpu je Phenom 965 C3
Naravno da kaze 100% , otvori task menadzer klikni na proces , pa klikni na cpu kolonu da ti sortira od najveceg ka najmanjem zauzimacu resursa, vidi sta je, pa ga ugasi, end proces.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Neka 2 PING EXE fajla su si pokazivala 75% i 25 %,njih sam iskljucuo,ali sad System idle progres pokazuje oko 90 %.
WMARC-skinio ga i sad cu da ga pustim da kopa
:: Naravno da kaze 100% , :: otvori task menadzer :: klikni na proces , :: pa klikni na cpu kolonu da ti sortira od najveceg ka najmanjem zauzimacu resursa, :: vidi sta je, pa ga ugasi, end proces :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Pokreni ga iz safe moda. Pre pokretanja pogledaj koliko je zauzece procesora, ako je minimalno onda je i definitivno u pitanju virus.
S1000RR
:: :: Neka 2 PING EXE fajla su si pokazivala 75% i 25 %,njih sam iskljucuo,ali sad System idle progres pokazuje oko 90 % :: :: WMARC-skinio ga i sad cu da ga pustim da kop :: :: :: Naravno da kaze 100% , :: :: otvori task menadzer :: :: klikni na proces , :: :: pa klikni na cpu kolonu da ti sortira od najveceg ka najmanjem zauzimacu resursa, :: :: vidi sta je, pa ga ugasi, end proces :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Philips 22 :: :: :: ::
Pokrenuo sam skeniranje Malwarebytes i nasao mi je 40-ak inficiranih fajlova.Posle ciscenja i restarta racunara je prvih par minuta bilo sve OK,onda vidim opet zauzece na 80%.Definitivno PING EXE fajl pravi problem,zatvorim ga u tasku,ali se ponovo ukljuci nakon par minuta.
@vladats-sad cu da skinem program i probam
@dex-probacu i to,mada ne verujem
@arsagen-nemam NOD,koristim AVG
Hvala svima na pomoci,valjda cu ga se resiti nekako.
Lepo ti je rečeno, ALI TREBA DA TI SE LEPO KAŽE: POTERAJ MALWAREBYTE U SAFE MODU, a ne ovako... a u safe modu poteraj i taj AVG koji je negde propustio to smeće. Ako to neće, onda druge koje ti predlažu - isto u safe modu.... A u safe mode se ulazi tako što se restartuje računar, i, ODMAH nakon učitavanja iz BIOS-a, pritiskaš F8 NON-STOP dok ti ne pokaže izbor boot-ovanja u SafeMod....
Pa to sam i uradio.Ne moras da vices:-)Probao sam sve sto mi je predlozeno,sem vladinog predloga,izbacuje mi gresku prilikom instalacije.
:: Lepo ti je rečeno, ALI TREBA DA TI SE LEPO KAŽE: POTERAJ MALWAREBYTE U SAFE MODU, a ne ovako... a u safe modu poteraj i taj AVG koji je negde propustio to smeće. Ako to neće, onda druge koje ti predlažu - isto u safe modu... :: A u safe mode se ulazi tako što se restartuje računar, i, ODMAH nakon učitavanja iz BIOS-a, pritiskaš F8 NON-STOP dok ti ne pokaže izbor boot-ovanja u SafeMod... :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
:: Ako neće nijedan ili nabavi težu artiljeriju ili probaj ručno :: :: Pogledaj da li imaš na hardu sledeće fajlove, foldere i registry entry-e :: :: [%SYSTEM%]\exul2.ex :: [%SYSTEM%]\icsxml\mset_bbi8010.dl :: [%SYSTEM%]\icsxml\mset_bbi80101.dl :: [%SYSTEM%]\mset_bbi8010.dl :: [%SYSTEM%]\mset_bbi80101.dl :: [%WINDOWS%]\bargain3.ex :: :: [%PROGRAM_FILES%]\bargain budd :: :: HKEY_CLASSES_ROOT\interface\{8eee58d5-130e-4cbd-9c83-35a0564e5678 :: HKEY_CLASSES_ROOT\interface\{c6906a23-4717-4e1f-b6fd-f06ebed15678 :: HKEY_CLASSES_ROOT\typelib\{4eb7bbe8-2e15-424b-9ddb-2cdb9516b2c3 :: HKEY_CLASSES_ROOT\typelib\{4eb7bbe8-2e15-424b-9ddb-2cdb9516e2a3 :: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run, BullsEye Network=[%PROGRAM_FILES%]\BullsEye Network\bin\bargains.ex :: :: Ako imaš, to je PING.DOOR trojanac, ukloni sve to odozgo iz safe mode, pomoću unlockera ako su zapekli.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.