Bezbeli, ba`, ovaj bi mog`o o`ladit ČAK i buldožera, i to još nasviratog... ```````````````````````````````````` U vezi `našijeg ormarića`: priča se da će Dekica uz svaki prodati buldožer isporučivati po jedan podeblji `ormarić` (kao `bundled hardware`, he, he) tako da ni smeštanje ovoga kulera ne bi bio probljematika. Ormarić će, navodno, biti OTKLJUČAT! LOL. LOL. LOL...
pa nece bas da ga oduva, za 2c je bolji u load, a za stepen slabiji u idle. bar po ovom testu. corsair H100 je samo za stepen bolji od D14 sto i nije neki result za vodeno. sacekacu jos par testova pa ako je svuda tako mala razlika ne vredi razmatrati menjazu, ali ako predje ba 4c eto meni novog kulera:) Phenom II X4 955BE @4.3ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Sapphire 5850 Toxic 1gb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12c
Re: Zalman je ponovo napravio ZVER od CPU kulera - CNPS 12X.
06.11.2011. 15:24
status: user broj poruka: 19010
jeste da dobro izgleda, lepo, ali brate zbog dizajna su ga napravili da mora da ide ovaj jedinstveni Zalman ventilator, to mi se recimo uopste ne svidja, druga stvar preskup je, za mnogo manje para siguran sam da je bolji onaj Noctua DH-14, ili megahalems koji siguran sam manje ili vise shishaju ovaj cooler..
:: http://goo.gl/ZXuJ :: :: U stanju je da `apsorbuje` 300W a ekstremno je tih. E sad, ekstremno je i skup.. ::
Ne izgleda loše, osim toga ko je nekad uzeo zalmanov kuler u ruke zna koliko im je dobra završna obrada i koliko solidno deluju. Ne može da se vidi sa slika ali čim uzmeš u ruku deluje kao da je iz jednog komada, jasno ti je da je kvalitet. I to plavo osvetljenje koje teraju je daleko od božićne jelke, diode nisu na okviru već u centru venta pa osvetljavaju samo lopatice, diskretno, nije ciganija. Skup jeste ali ne košta džabe toliko, performanse su vrhunske, nema govora o ovom šišanju što ga imarkovic pominje.
ja imam jedan zalman case cooler sa 2 brzine 12cm koji koristim za cpu hladnjak, i radi verovao ili ne vec 5godina bez da zucne, kupljen u hgspot-u dok je bio kod nas..
:: Ne izgleda loše, osim toga ko je nekad uzeo zalmanov kuler u ruke zna koliko im je dobra završna obrada i koliko solidno deluju. Ne može da se vidi sa slika ali čim uzmeš u ruku deluje kao da je iz jednog komada, jasno ti je da je kvalitet. I to plavo osvetljenje koje teraju je daleko od božićne jelke, diode nisu na okviru već u centru venta pa osvetljavaju samo lopatice, diskretno, nije ciganija :: Skup jeste ali ne košta džabe toliko, performanse su vrhunske, nema govora o ovom šišanju što ga imarkovic pominje.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.