... foruma ovoga, da li neko zna neku alatku za overclock graficke kartice ,a da radi pod vistom? I jel` probao neko da igra gotic3 pod vistom (meni trazi neki fajl iz 9x)`...`Ajd u zdravlje! (Graficka je gainward 7600gs glh)
Neki likovi na netu su proporucivali ati tools verzija .27 beta i novije. Nisam siguran da li ce raditi sa tvojom karticom posto je nVidia ali probaj. Njima je radilo.
Ne moras da cekas godinu dana da bi instalirao Vistu, jer puno toga ce da se ispravi, ukljucujuci i drajvere za par meseci kad izadje konacno Service Pack 1...
pravo da vam kazem ,probao sam da bih proverio nesto... Naime neki likovi su rekli da gothic3 prosto klizi na visti,a ja sharan pa da probam...Elem od toga nema nista jer g3 trazi 9c kojeg vista nema tj ima 10. Tako da sam to batalio, ali mi je graficka bila stalno klokovana na 580/1450 ,pa sam se navikao na to...Instaliracu i xp ponovo...`Ajd u zdravlje!
...(sine mutne vode ) nije problem da instaliram 9c,vec sto ljudi tvrde da igra radi bez problema sa 10(po fazonu da je i engine radjen za 10).Inace i ja volim taj sport sa instaliranjem dx-ova i op-ova,ipak hvala...`Ajd u zdravlje!
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.