Nece da se konektuje na internet nece da ocita drajvere sa original diska? Pa sma skinuo druge sa sajta glavnog nece ni te,pa kada pocne da cita nove drajvere kaze da internet kabli nije lepo uljucen a pozadi svetli zeleno port gde je uboden nema logike,kao da nece da procita realtek na ploci za internet tako nesto mrtvo... Sta da radim sta da pokusam?
Znam da Atheros hoće da pravi probleme, ali nije valjda i Realtek?!?
Odgovori mi samo na 2 pitanja: koji je OS (pretpostavljam W7) i koji je naziv naloga (pretpostavljam Srđan) ?
Probaj da instaliraš drajvere sa diska kada si offline, tačnije kada ti je LAN kabl isključen (izvučen) iz mrežne karte.
Pozdrav!
Vlada
:: :: Nece da se konektuje na internet nece da ocita drajvere sa original diska? Pa sma skinuo druge sa sajta glavnog nece ni te,pa kada pocne da cita nove drajvere kaze da internet kabli nije lepo uljucen a pozadi svetli zeleno port gde je uboden nema logike,kao da nece da procita realtek na ploci za internet tako nesto mrtvo... Sta da radim sta da pokusam?
Malo si haotično izneo problem, nisam te baš najbolje razumeo. Probaj flash biosa, pa onda sveža instalacija sa izvučenim kablom od mreže(kako ti je Vlada napisao), pa onda javi kako stoje stvari.
Deinstaliraji drajvere za mreznu ( pa disable u BIOS-u), pa loguj se na svoj nalog, bez aktiviranja bilo koje mrezne kartice. Ugasi ga i ubaci realtek mreznu karticu uloguj se i instaliraj drajvere. Ako i ta kartica ne radi, radi se o defektnim plocama sto su uveze iz Madjarske, a trebale su da se vrate na reklamaciju u Holandiju, pa su vozaci stradali i vezani pored puta, a oba iz kamiona nestala. operator
Probaj sa drugim biosom. Ili pak resetuj bios postavke na default pa probaj. Ako ni to nepomogne ploca je defektna, rklamacija. Ako je ploca kupljen u pakomu ili pinu ponesi neku mocugu da ih lakse ubedis u kvar. pozz i srecno.
http://www.youtube.com/watch?v=vdmtY0vux30 NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Deinstaliraji drajvere za mreznu ( pa disable u BIOS-u), pa loguj se na svoj nalog, bez aktiviranja bilo koje mrezne kartice. Ugasi ga i ubaci realtek mreznu karticu uloguj se i instaliraj drajvere. Ako i ta kartica ne radi, radi se o defektnim plocama sto su uveze iz Madjarske, a trebale su da se vrate na reklamaciju u Holandiju, pa su vozaci stradali i vezani pored puta, a oba iz kamiona nestala :: operator :: ::
I meni je bio isti problem samo sa zvukom na ploci GA-Z68X-UD3-B3.Instalirao sam sve,a zvuka nigde.Bio je iskljucen u biosu i to mi se desilo prvi put sa novom plocom,a promenio sam ih mnogo.Bas cudno
Re: E moj kolega Vladarko, pogledaj samo `konstruktivne` opaske...
29.10.2011. 13:03
status: user broj poruka: 4228
Meni je svejedno koji je brend u pitanju. Ja ne favorizujem nikoga. Ovo je bila tema gde se neke druge pouke mogu izvući, nema veze čiji je veći. Znam da sada zvučim kao neki tehničar, ali to-je-što-je.
Pozdrav!
Vlada
:: jednog Sime-Simele Solaje pa ce ti jasno biti s kim ovde imas posla... Al` `ajde, da pomognemo sirotinji-raji, koliko je vec mozno, je li.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.