znaci imam usb hdd i problem je u tome da ga kompljuter nije nikako htjeo prepoznati pa sam to uspijo napraviti pa je bio podjeljen na tri djela i to sam uspjeo izbrisati e sad je problem sto ga nemogu da formatiram uspjepo sam u FAT32 ali u NTFS nemogu nikako ali uspjeo sam da ga pokrenem ali mi ne pokazuje citavu vrijednost vec da je nekih 50 giga zauzeto kako to izbrisati ili formatirati
Pocetno slovo u recenici treba veliko `J`, `neznam` se pise `ne znam`, posle jasno, nacrtati i pametnih ide zarez, fala - hvala, jaran mozemo priznati. :) edit: I tacka na kraju recenice obavezno.
Samo napred Care,nema veze odakle si,dobro nam dosao na forum. Tu smo da pomognemo koliko mozemo. U poslednje vreme je pocelo osipanje kvalitetnih clanova sa foruma koji zaista mogu pomoci. Ja cu se truditi da idem stopama PC Berzasa kao sto je Raic,Snoopy,Gliga,Dautovic.....etc...
razorman PAPAK JEDAN!!!!!!! meni tu neku skolu prosipas jos imas muda da meni tu neku skolu prosipas a ovako pises na YOUTUBE..........`hahahha xD....e moj druze ja i ti smo skroz isti i ja sve pare dado na komp od uzine odvajam samo da bih skupio npr za neki deo :) imas li fejs? ako imas dodaj me postlat cu ti link u pm. zzz moram u skolu .) ACOLIK92 10 months ago ` Krusko jedan gdje zarez gdje veliko slovo gdje tacka idi u skolu i obrisi sline govnjaru jedan
ni odgovor ili pitanje sta vec nije ispravno napisano a pogledaj sta on pise ma nema poeziju covijek pise ...http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=10615&forid=26&katid=6
... ali me interesuje, vase potpuno subjektivno misljenje, od prapocetaka virtualne zabave - pa do danasnjih scary realizama, koja vam je vam je totalna `kick ass` pikalica...
moje secanje dobacuje do `jumping jack`-a i `manic miner`-a... (i mozda neka binarna mozgalica na `oric nova`-i...)
ah da, tu je i `saboteur`... long live ZX 48K
za moderno vreme, upucen sam u opstem smislu... elem, zanemarite tehnicke detalje, kao i nazverene masine, i recite mi sta vas je drzalo najvise ikad... napravite neku srednju vrednost `prsnuca` za tom-i-tom igricom, rastereceni tehnickim detaljima i ostalim `eye-candy` za**bancijama
nazalost, ovaj upitnik potire sve ljude rodjene u 198*. godini, ali wtf!
ovo mi je potrebno jer stvarno, ali za istinski, pravim istrazivanje... volim svoj posao (- a mozda i ne :/ )
znate vec kako to ide: metoda slucajnog uzorka (elementarni nacin socioloskog istrazivanja) - u kojem znas da svi to prate... .)
:: :: :: :: razorman PAPAK JEDAN!!!!!!! meni tu neku skolu prosipas jos imas muda da meni tu neku skolu prosipas a ovako pises na YOUTUBE..........`hahahha xD....e moj druze ja i ti smo skroz isti i ja sve pare dado na komp od uzine odvajam samo da bih skupio npr za neki deo :) imas li fejs? ako imas dodaj me postlat cu ti link u pm. zzz moram u skolu . :: ACOLIK92 10 months ago ` Krusko jedan gdje zarez gdje veliko slovo gdje tacka idi u skolu i obrisi sline govnjaru jedan
Ja neznam kome on moze sta pomoci na ovom Forumu nezna igrice instalirati kad covijek pogleda njegove teme, pa covijek moze samo skontati da on zna samo upaliti i ugasiti comp nema pojma
:: :: :: Ja neznam kome on moze sta pomoci na ovom Forumu nezna igrice instalirati kad covijek pogleda njegove teme, pa covijek moze samo skontati da on zna samo upaliti i ugasiti comp nema pojm ::
Jesam, ali vidis da je on to meni odgovorio stoji @barbarosa pa text, nego bez zezanja nisam mislio da te uvredim nego samo da ti skrenem paznju, covek se uci dok je ziv, vidis da su ti se nasprdali svi i nisi dobio ni odgovor sta si zeleo, nema ljutis... :) edit: Vec si ispravio neke greske u pravopisu, pohvalno! Nisam ni ja savrsen ali se trudim da ne pravim bas velike greske.
glupsonu stidis se svojih reci ili si mozda tolika budala da se falis sa tudjim stvarima obrisi sline popi mlijeko i lezi valja ti sutra u skolu babara reko
:: :: :: glupsonu stidis se svojih reci ili si mozda tolika budala da se falis sa tudjim stvarima obrisi sline popi mlijeko i lezi valja ti sutra u skolu babara rek ::
ma to je ispod mog nivoa ja znam takve vidio si jedan komentar pa si i ti dodo svoj nebil bio kul treba covijek imati svoj stav ja sam to sto jesam i tacka
Tacno svako je ono sto jeste samo nije ti bas reprezentativno da vredjas a tek si dosao na forum, ja sam ovde par godina i nisam nikoga verbalno uvredio. Od mene ces u buducnosti moci dobiti po neki savet ako znam problematiku al uvredu neces. Budi mi pozdravljen :)
:: :: :: :: ma to je ispod mog nivoa ja znam takve vidio si jedan komentar pa si i ti dodo svoj nebil bio kul treba covijek imati svoj stav ja sam to sto jesam i tacka ::
Dobro ja sam previse emotivan ako mozes covijeku pomoci, pomozi ako nemozes cuti sad ja trebam ici od foruma do foruma i pratiti sta je ko napiso pa da ga zajebavam cito sam ja tvoje nebrini niko nije perfekt ili na nas savrsen to nama svima treba da bude jasno
Nego, man, jesi li sredio ex. hdd? Dokle si stigao? Ako trebas pomoc, javi ovde i naravno da cemo ti pomoci, a i siguran sam da cemo ti resiti problem, jer smo se susretali s tim bar 1000 x. Pozz!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Izgleda da je problem u tome sto nikome nije jasno. Nije nam jasno sta te muci... Nije nam jasno zasto se ljutis kad te neko pokusava uciniti biljim...
I jos nesto baci nam se na kolena sad cemo mi samo da ga pustimo kroz vodu...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: Dobro ja sam previse emotivan ako mozes covijeku pomoci, pomozi ako nemozes cuti sad ja trebam ici od foruma do foruma i pratiti sta je ko napiso pa da ga zajebavam cito sam ja tvoje nebrini niko nije perfekt ili na nas savrsen to nama svima treba da bude jasn ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.