Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Znate li nekog Šumadinca veštog sa lemilicom ?
STRANA 1 OD 1
Ximi Znate li nekog Šumadinca veštog sa lemilicom ? 16.10.2011. 22:15 T39015

status: user
broj poruka: 241
Pozdrav , interesuje me ima li / znate li neki `normalan` servis ili `usamljenog umetnika sa lemilicom` u Kragujevcu (ili Jagodina , Svilajnac, Velika Plana u sustini sumadija i pomoravlje) ili sam ipak osudjen da molim nekog servisera iz Bg`a da mu posaljem ploce kurirom pa da mu platim kad ih posalje nazad otkupninom (ili kako se već dogovorimo). Da približim šta je problem:
1.Ga - P31-ds3l - fleshovanje biosa preko programatora (probano preko dos`a , usb`a, cd`a i spajanjem pinova na chipu biosa i nishta , i dalje izbacuje bios bootlock ... searching for bios on hdd (ili tako nešto) floppy takođe proban ali moguce da je neispravan a drugi veverovali ili ne ne mogu da nađem).

2. Asus P5KPL - AM - klasika prikacen na adsl , spržena Lan kartica i 2 kondenzatora naduvena , inače ploča radi (sem mrezne) ali zna ponekad da zamrzne komp.

3.Asus P5B Deluxe - uopšte ne radi , znači ne vrti ni kulere a jedan čip se pregreva - na njemu piše :
M
88E8001 - LKJ1
AGR8MB . 2
0533 A4E
TW

4.AsRock 945pl-glan ima 3-4 pina u ležištu malo iskrivljena/izdignuta ako je moguće promena celog soketa ili sređivanje ova 3-4 pina. Inače ploča radi - trnutno pišem sa nje.

Eto toliko ako nekog znate javite na mail ili postujte.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp e da 17.10.2011. 08:03 #368281

status: user
broj poruka: 3466
i ako ima neki umetnik sa lemilicom iz bg-a (ja sam iz Surcina) da mi zalemi audio konektor na slusalicama (steelseries 5hv2) i konektor za mic isto, ili cak ceo kabl da mi zameni. Hocu da platim nekome ko se bavi sa time a ne nekom maloumnom pekaru ili tako :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60379. Broj poslatih odgovora: 647241.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs