dobio sam na poklon monitor posto ga je covek letos zbog vrucine skidao iz kola i kada su mu digli auto ostao samo monitor a svi konektori cu ostali u drugoj kutijici( control unit) .nasao sam neku shemu na netu pa bih hteo isti da koristim,
Nisam jos probao ali sam nasao da moze da se poveze kamera preko video ulaza ,jer monitor na sebi poseduje ulaz posebno za navigaciju(RGB) a posebno za parking kamere.Meni bi vise znacilo da osposobim RGB jer bi onda mogao u kola da strpam MAC G4 CUBE koji radi na adapteru 24v ali sam ga bez problema palio na obicnom napajanju sa 12v. Na MAC-u nemam tv-out da bih to izveo , a za obican pc mi treba UPS , SA 12V na 220 pa napajanje .... pa bi to sve to bilo mnoooogo glomazno ovako bi MAC stao u mesto za fabricki cd radio.Imam i trecu opciju sa industrijskim racunarom SOM4450 samo sto ga pogoni AMD GEODE na 300MHZ a to mislim da bi bilo slaaabo ali definitivno naj manje.Sto se tice dali ima ovo ili ono molim te pogledaj u onom PDF-u koji si mi i sam poslao.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.