Prijatelj je kupio ovu http://goo.gl/X7eEh konfiguraciju. Medjutim, od pre neki dan ` nece `a se butuje`, kaze on. I stvarno nece. Ja probao. A hoce da udje u safe mode. I tu normalno radi. Ako tu normalno radi, pretpostavljam da su sve komponente ispravne. Posto je komp polovan, resimo da preinstaliramo OS. Ali ni to ne ide glatko: prilikom podizanja sistema uopste nema onog dela gde se vidi da ucitava BIOS, provera komponente, frekFence i tako to...odmah ide na Win logon :s na F12 ne reaguje, pa sam morao da podesim first boot device u BIOSu. ...ucitava fajlove za instalaciju, sve prodje do prvog restarta. onda kaze da ne moze da nastavi instalaciju jer je naisao na neocekivanu gresku i tako nekoliko puta. danas cu da probam da vadim bateriju ploce ili da cistim CMOS. pretpostavljam da moje neiskustvo i moje veterinarsko poznavanje kompjutera moze dovesti do neuspeha u resavanju problema. imate li ideju sta jos da pokusam? sve je pod garancijom... Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W
@Autor: za početak probaj drugi Windows (drugu kopiju). Zatim, low level format celog diska, pa onda drugi disk, drugi ram itd.
:: Je OK ako je cela mašina kupljena u istoj firmi :: Ako su komponente skupljane sa koca i konopca nema tu ništa od garancije :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
:: Je li to ATI 4830? Nekako mi te boje više liče na nekog nVidia ratnika :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: : bravo! upravo sam gledao neke fotke po netu izgleda mi bas kao 8800gt glaciator
:: Ali, mislim da nije ni 9800. Zar nije u toj temi pominjan Ati 4830
e, pa jeste ali izgleda da je zavrsio sa 8800gt. nema veze. vazno je da ne radi :) pricao sam sa prodavcem telefonom, on je sve vreme govorio `osam-osamsto` a ja `cetri-osam-tri-nula`. to je pobudilo sumnju :) tako da je sigurno 8800 lik je skroz OK, izgleda. zeli da resi to na fer nacin. nadam se da ce se sve zavrsiti fino
Ma, gde će plastika da se istopi (nego )u rerni?!?
Pozdrav!
Vlada
:: sve ima garanciju osim te grafe : :: da nije mozda bila u rerni, ili takvo sto :: garanciju nosi ALT :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.