Po difoltu ona radi na oko 439 procesor i valjda oko 330 MHz memorija sto je trenutno i nebitno. Ohladio sam je sa 2 ogromna kulera jedan na hladnjaku a jedan sa druge strane procesora. Prvo sam je sa nvidia softverom klokovao oko 800 procesor i memorija do oko 400(tu je vec pocela da puca). Citajuci na forumu optimum kloka je oko 700 procesor i 333 memorija, medjutim, pre svega se predlaze upgrejd biosa grafike pa onda sve ostalo. Sve ovo zbog Empire TW, mogu vam reci da igra ide primetno bolje sa klokom. Elem, sta bi po vama bio maximalan klok i kako ga izvesti a da se ne sprzi grafika? Vasa iskustva molim. Ostatak mashine AMD Athlon 5200+ 2x1MB kesha, 2x2GB na 800MHz u dualu, Gigabajt ploca am2+, win7 64bit. Takodje, sta mislite o kupovini jos 2x2GB na 800 memorije? Hvala unapred!
Moja preporuka ti je da kintu za memoriju ulozis u grafu,prodas tvoju i 20-25 jevreja koje si planirao za memoriju ne potrebnu toliko. Moze polovna grafa za tu kintu mnogo bolja...
Malo li je? Mislim da ti je to to, ako se ne greje ostavi tako, neces nista dobiti i ako nategnes za nesto malo vise, samo mozes da je upokojis:) Steta sto i memorija ne moze isto:(
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Te karte se ekstremno dobro klokuju, pošto si je dobro ohladio mislim da si bezbedan tako. Dobije i dosta performansi klkom ali ne može jače od 8600GTS što i dalje nije bog zna šta. Ako si zadovoljan kako ti total war radi ostavi je tako i uživaj, ako misliš da igraš nešto novije prodaj je i kupi nešto bolje.
L.M., dobio sam je na koriscenje a koristim priliku sto mi je porodica u tazbini tako da mi grafika osim ovih nekoliko nedelja i nije bas preterano potrebna. A sta kazete na updejt biosa grafe, da li to raditi, nije problem...Mada i ovako sve stabilno radi....
Tako klokovana ne vreujem da je ispod 100 celzijusa. Možda istrči i do 120. Pusi FuMark pa izmeri. Te pasivne sve crknu neposredno po isteku garancije.
:: Imao sam nekada gigabyte-ovu GF8500 128mb ddr3, ma nista se nije moglo posteno odigrati na njoj, poklonio je frendu, te se resih muka :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Eee moj ti na tebe, Steva gi gu je sigurno preklokovaua, sad nek se igra s sprajtovi, kao sto ce i gdin Caranovic, bude li gu ga jos malo natega:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ako se zove Steva i `86 je godište, mislim da je vaše prijateljstvo ozbiljno dovedeno u pitanje :: :: http://tinyurl.com/6drrn4 :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Imao sam nekada gigabyte-ovu GF8500 128mb ddr3, ma nista se nije moglo posteno odigrati na njoj, poklonio je frendu, te se resih muka :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
Meni na 8500GT za igre klok stoji GPU 700MHz ,MEM 450 MHz a shaderi 1480MHz... Ne hladim je,pasivna je,a temp posle igranja igrica max 78 stepeni. Koliko je bezbedno za pasivne kartice?
AMD X2 4800+ 2x1GB 800Mhz Kingston Asus M2N68 Plus WD 120GB Hitachi 250GB XFX 8500GT :)
Nimalo, kači neki vent na to dok ti nije prokuvala, ako se igraš s pasivnom kartom vent je pod obavezno, čak i ako je ne klokuješ. Ako je za multimediju, onda ne mora.
:: Meni na 8500GT za igre klok stoji GPU 700MHz ,MEM 450 MHz a shaderi 1480MHz.. :: Ne hladim je,pasivna je,a temp posle igranja igrica max 78 stepeni. Koliko je bezbedno za pasivne kartice ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.