Da priupitam one koji se vise razumeju u napajanja.
U ponudi na e**i-jevom sajtu je navedeno napajanje. Cena mi odgovara ukoliko je sve kao sto kazu tj. ako odgovara onome sto sam pronasao na netu: modularno, efikasnost 80 bronze, 120 000 sati vek trajanja, brdo zastita itd....
jel ima slucajno neko iskustva sa pomenutim modelom?
Po specifikacijama mnogo dobro deluje. Moj drug ga je uzeo pre neki dan i evi zakljucno sa danasnjim danom radi. XD Ono sto je dobro kod tog napajanja jeste sto je modularno, ali mu je garancija 3 godine. Cm 650W GX dolazi sa 5 godina garancije ali nije modularno. Sam proceni sta ti je bitnije...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Ono sto ja mogu da ti kazem je da uz mene znam tri coveka koji imaju tough power seriju kojima radi super.O tom Gx sam cuo da ima malcice visi procenat otkazivanja?E sad nisam bash 100% siguran da li se radi o toj seriji.
Sto ne bi uzeo SS za te pare? Sigurno je TT bolje napajanje od LC-a, uopste nije lose napajanje ovo, ali mozes ladno da uzmes SS za te pare... Gde ste moderatori?
Pa ni ovaj TT nije 750W jel ti gledas malo? 675W. Sto mu dodje 650W po amperima na 12V+. SS 620W bi pre uzeo od ovog. Ali opet, nije los ni ovaj TT, daleko bilo... Gde ste moderatori?
Posebno za njihovu seriju modularnih napajanja u koje spada i ovo i mnogi su ga hvalili, em tiho, em snazno, jos i modularno. :) Ok je cena za takvo napajanje. Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Boze me sacuvaj! :D Kojih likova ovde ima... Ko te napada? Ako te direktno pitam nesto, to ne znaci da te napadam! Sta je bre vama ljudi? Gde ste moderatori?
:: ili neko ne ume da cita,dobro ja i ako sam blesav (a nisam)ne napadam direktno :: :: ::
Kako god... Sorry ako si se uvredio za nesto brate... :) Sto se teme tice, TT su dobra napajanja. To stoji. Ali nisi covece rekao sta ces napajati sa ovim napajanjem. Ako nemas neki SLI/CF sa nekim mid/segment karticama, ili neku postenu GTX 580/6970... ili jace... Ovo napajanje ti bas i ne treba... Gde ste moderatori?
:: Pa ni ovaj TT nije 750W jel ti gledas malo? ??npr. :: :: Procitaj malo odgovor,ali lepo da razumesh,pa onda .... :: :: Svoje sam rekao :: :: ::
Napajanje je na popustu extra, ako se uzme da je sledeca najniza cena za isto oko 100 jura, a ostale su i po 130 i navise. Trenutno nemam neku jaku konfu, tj. x 3 440, otkljucan u phenom b 40, 500 gb hard, 2 x 2 gb ram kingston hyper x 1600 mhz, ploca msi785gm e51, i grafu sledecu kupujem (6870 ili tako nesto).
Planiram oc procesora (provereno moze na 3,6 al trenutno imam Blueberry od 500 w!) i grafe, a kasnije ako bude para mozda i SLI.
a posto je ovakva cena, mislio sam da se ovakva prilika ne propusta. Samo sam hteo sa svima vama da proverim dal nije neka prevara .)
Hvala svima na odgovorima, ako ima jos neko nesto da doda ne bih se bunio.
p.s. pogledajte komentar za ovo napajanje na itsv**-u. Cini mi se da onaj lik s*na razbija sto se PSU tice
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.