Cao drugari,da li neko moze da mi pomogne oko odabira seta ventilatora.Imam Athlona64 ( soc.754 ), Nforce 4x i 6600GT.Sve sam klokovao koliko god je moglo ali ventilatori su poceli da budu jako bucni,tako da mi je potrebna pomoc oko odabira istih,da dobro hlade,ne budu bucni,a ako bi moglo i da nisu skupi.Unapred zahvalan... :-)
sa ventilatorima za kuciste...Obavezno uzimaj 12 ,ako mozes da ih nakacis jer su obicno tisi...
Sto se tice kulera za graficku i proc procitaj starije postove i mishljenja o njima pa odluci sam ... Uglavnom je pravilo da su ventilatori veceg precnika tisi jer sa manjim brojem obrtaja ubacuju istu kolicinu vazduha ...eto za pocetak... P.S.na kuciste nakaci 2 kom(ventilatora )jedan da ubacuje ,a drugi da izbauje vazduh...`Ajd u zdravlje!
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.