Da Admin ne zameri :) Posto vidim da niko ne reaguje u temi `svastara`, a ionako je ne izbacuje ovde na glavnoj strani, hocu da kupim neki Roces street varijantu. Pukao bih nekih 10K dinara. A ovo sto gledam po Djak sve neki plastikaneri. Necu da kupujem aggressive, jer je ta istorija iza mene :) Bas mi treba street varijanta, da bih po neki put mogao i da odskocim/preskocim nesto, a da ne pukne sina.
Da se pridodam, takodje bih uzeo i klizaljke isto Roces.
A sto ne bi dosle u obzir rollerblade, bauer,usd i slicno? Mislim jeste roces dobar ali nemoj se ogranicavati, a ako hoces neke jake fitnes onda bi ti mozda neki model za hokej odgovarao mada i agressive idu brzo, moje RB canvas sa sve puklom shinom idu brze od mnogih danasnjih fitnes rola, jedini problem su mali i tvrdi tockici pa znas i sam kako masira mozak po malo losijem terenu :) Na zalost ne znam gde i sta da trazis jer bas dugo nisam u toku :/
Moze i Bauer, mada mi ortak kaze da uzmem Roces, posto su izgleda danasnje kvalitetnije. Ne fitnes, bas mi treba street varijanta, moze i hokej. Agressive sam imao, ali necu vise da se lomatam i da nosim tonu po nozi :)
ovi deluju fino ali probijaju budzet samo 70 evra :D a sto su ti lose roces, ja bas imam dobro iskustvo sa njima, do duse agresiv, a fitnes su ti manje vise sve iste, secam se drugarice koja je imala NIKE i batalile su joj se u roku od odmah, RB napravio promasaj sa canvas i deluxe agresivkama, puca shina kao napolitanka, svi imaju po neki los model, oxigen argon u to vreme bile zlo ali teske kao djavo :)
U moje vreme (1997-1999) Roces Majestic su bile najcenjenije roške u BG-u (ko je imao para da ih kupi). Oxygen Argon sam vozio, totalno su mi bile bzv, mnogo glomazne i teške. Zato su Bauer Respect po meni odlične roške (mada zavisi za koje trikove). Ja sada pričam o novim fitnes roškama (ne o onome što je nekada bilo), imao sam Roces ima ih i moja sestra, i baš su đubre.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: ovi deluju fino ali probijaju budzet samo 70 evra : :: a sto su ti lose roces, ja bas imam dobro iskustvo sa njima, do duse agresiv, a fitnes su ti manje vise sve iste, secam se drugarice koja je imala NIKE i batalile su joj se u roku od odmah, RB napravio promasaj sa canvas i deluxe agresivkama, puca shina kao napolitanka, svi imaju po neki los model, oxigen argon u to vreme bile zlo ali teske kao djavo : :: :: :: nVidia je debela a AMD ima kriv nos :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=137581 :: ::
moguce da su se iskvarile, imao sam majestic, drug je vozio argon i meni su bile kul samo sto su puno teske i namenjene za vert, RB Dirk su mi bile dobre, cokolada je bila mnogo mekana, losa cizma, a respect su bile jako dobre, secam se kad je ortak nekako nabavio USD mi svi kao woooow dude :D tad sam i ja poceo sa voznjom samo sto sam prekinuo recimo 2005, sad samo svrckanje, dosta mi je sto sam se unakazio po gelenderima
U jeee, kolege, pa možda se i znamo Ako je neko sa Liona na Zvezdari.
Iskreno mislim da trenutno ni jedne roške nisu kvalitetne kao što su nekada bile, ali od onoga što ima da se kupi u Bg-u, najbolji je izbor RB. Ima ih na više mesta, ja sam ih kupio u radnji na Banovom Brdu, kucaj u Google-u (da ne bude da ih reklamiram, a imaš u temi koju sam linkovao gore)
Ja sam iz Cacka ali mozda poznajes Gorana Kovacica, momak je odavde ali je dugo bio u BGu i bas kida , mislio sam da onaj covek nikada nece sici sa rola :)
:: U jeee, kolege, pa možda se i znamo Ako je neko sa Liona na Zvezdari :: :: Iskreno mislim da trenutno ni jedne roške nisu kvalitetne kao što su nekada bile, ali od onoga što ima da se kupi u Bg-u, najbolji je izbor RB. Ima ih na više mesta, ja sam ih kupio u radnji na Banovom Brdu, kucaj u Google-u (da ne bude da ih reklamiram, a imaš u temi koju sam linkovao gore :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
:: U jeee, kolege, pa možda se i znamo Ako je neko sa Liona na Zvezdari :: :: Iskreno mislim da trenutno ni jedne roške nisu kvalitetne kao što su nekada bile, ali od onoga što ima da se kupi u Bg-u, najbolji je izbor RB. Ima ih na više mesta, ja sam ih kupio u radnji na Banovom Brdu, kucaj u Google-u (da ne bude da ih reklamiram, a imaš u temi koju sam linkovao gore :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Kada kažeš `duplo jeftiniji`, misliš na RB ili na Roces? Roces jesu duplo jeftinije. Ne znam, kako god hoćeš, možda tebi budu odgovarale neke Roces. Neki izbor i nemaš, to je ono što ima kod nas da se kupi, da živimo u SAD-u imao bi da biraš
Ma znam. Nije mi frka, odvojicu jos 4-5K dinara plus.
Sad mi ostaju klizaljke, tako moze preporuka.
:: Kada kažeš `duplo jeftiniji`, misliš na RB ili na Roces? Roces jesu duplo jeftinije :: Ne znam, kako god hoćeš, možda tebi budu odgovarale neke Roces. Neki izbor i nemaš, to je ono što ima kod nas da se kupi, da živimo u SAD-u imao bi da biraš :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.