nakon sto je buraz reinstalirao win.. stavio xp 32bit, formatirao samo C:.. kad udje u my computer ne moze da otvori E: particiju (postoji jos i D: particija koja normalno funkcionise). Kad se pokusa otvoriti E: pise: `E:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable`. Ima dosta slika starih na toj particiji pa bi mu to znacilo ako bi mogao nekako spasiti E: particiju... pomoc :)
partition table doctor bi trebaoda ti resi problem, ili acronis boot colection. .. takodje ako iamsh prostora na drugom hardu racku usb mozesh sa getdatabac da procitash hdd i prekopirash na drugi ili externu mem.
Imam externi hdd od 320GB podeljen na dve particije do pre dve nedelje obe su radile bez problema nema badsektora ,a onda mi prikaze poruku da jednu particiju moram da formatiram a druga radi bez problema.Moje pitanje kako da iskopam dokumenta sa te particije koja mi pravi problem bez formatiranja?
Beskorisno je u starosti produžavati život. Mladost treba produžavati.
pomocu GetDataBack programa, e sad vidi da li ti treba za NTFS ili FAT32, postoje posebne verzije. inace, to je posledica nepropisnog iskljucivanja diska, lepo odjavis hdd i onda skines usb kabl i nema problema.
:: Imam externi hdd od 320GB podeljen na dve particije do pre dve nedelje obe su radile bez problema nema badsektora ,a onda mi prikaze poruku da jednu particiju moram da formatiram a druga radi bez problema.Moje pitanje kako da iskopam dokumenta sa te particije koja mi pravi problem bez formatiranja :: :: Beskorisno je u starosti produžavati život. Mladost treba produžavati :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.