E ovako, imam veliki problem! Juce sam morao da instaliram novi WinXP i sad imam veliki problem, nedostaju mi drajveri i nikako nemogu da ih nadjem na netu, (ili neznam)! Instalacija je prosla ok i Win se posle sam podigao Posto nemam nijedan CD sa driverima isao sam u Manage pa Device Manager i na one zute upitnike sam isao update Driver i nesto se instaliralo a nesto ne! Ostao mi je upitnik kod: Other device SM Bus Controller Video Controller Video Controller (VGA Compatible)
Probao sam odma da instaliram drajvere za graficku (Ati Radeon x1650 AGP) ali nemoze.
Ovo je moja konfiguracija:
OS- Windows XP Professional 32-bit SP2 CPU- Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz DDR- 1.5GB Motherboard- ASUSTeK Computer INC. P4S533MX (PGA 478) HDD- 20.4GB Maxtor Maxtor 2F020J0 (IDE) 39.1GB Seagate ST340823A (IDE) Optical Drives- PIONEER DVD-RW DVR-115D
E sad vise neznam sta da radim pa mi pomozite kao boga vas molim!!
Nece nesto! Evo upravo radim sve ispocetka, instaliram novi WinXP. Jel mozes da mi kazes samo sa ovog prvog linka sta tacno da skinem, posto idem sve ispocetka, i kako se to instalira! Sta trazim u tom folderu koji budem skino da bi pocela instalacija tog drajvera? Nisam ovako nikad radio, uvek sam imao odgovarajuci CD pa sad neznam!
Ma dobro ne moras da se samoubijes zbog malko adrenalina
28.08.2011. 17:30
status: user broj poruka: 7285
Kad se covek uspali dobija visak seratonina(euforiju)ali gubi sve ostalo!, tako da, prema,ka...,turis kavurinu,slogiras pitona pa onda kafica/cigarica i polako :)
Prvo i osnovno(za sve) driveri(provereni,koji rade) se uvek skladiste na D particiji,upravo da bi se izbegle ove kerefeke.
Dalje Nemanja ti vec dade sve osim grafulje,ali ajde jos jednom,Lan i Audio:
Pvo sam malo bio u setnji sa zenom i opustio se a posle sam skino i instalirao ove drajvere za lan i audio (Ishmerish) pa sam skino ovo sto mi je Vlada napisao (to mi je bas znacilo sto mi je napisao sta da gledam) pa sam onda instalirao Ati drajvere i sad sljaka ko leptir!!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.