Sve radi normalno, kursor odjednom zablokira i pocinje da se krece nenormalno sporo, bukvalno secka i posle izvesnog vremena dobijam BOSD.
Nazalost, nisam uspeo da vidim tacan error, i sve sto imam je ovo sto Eventviewer ima.
Masina je iz potpisa, nije problem overklok jer i kada je sve na stoku, problem i dalje postoji.
Da napomenem da mi se cesto desavalo ovo dok gledam YouTube, mada ponekada i kada prosto `setam` po particijama.
Windows XP SP3 je u pitanju.
Ja sumnjam na drajvere ili na USB kabl od Sony Eriksona, sumnjam da je hardver jer je sve maltene novo i ispravno, 99%.
Iskopcao sam taj USB sada i namestio da se PC automatski ne restartuje, pa ako se BSOD desi, znacu tacan error za sl. put, a i to ce biti definitivno kraj po pitanju ovog sistema, probacu da problem resim instalacijom drugog..
Ako neko ima neku sugestiju, dobrodosla je.
Phenom II 710 X3 3,4GHz / C45 770 MSI/ 3GB APACER 1600MHz DDR3 / 9800GT 512MB DDR3 ASUS/ LC 5550 v2 / 1TB Hitachi 16MB SATA II / Thermaltake V3/ ACER P193W white
Kaze se B.S.O.D.u prevodu Blue Screen of Death. Ali nije ti komp na samrti srecom. Osvezi drajver za mreznu kartu [ reinstaliraj ] Eventualno izvadi parice RAM-a i ocisti slotove od prasine....
:: Kaze se B.S.O.D.u prevodu Blue Screen of Death :: Ali nije ti komp na samrti srecom :: Osvezi drajver za mreznu kartu [ reinstaliraj :: Eventualno izvadi parice RAM-a i ocisti slotove od prasine....
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647244. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.