Hm, sumnjivo mi je nesto, sad sam premerio, visina mu je 158,5mm, a ja sam od cpua do kraja kucista premerio nesto malkice vise od 160mm...bice bas knap...
Bice dovoljno da zatvoris kuciste sto je jedino vazno.
:: Hm, sumnjivo mi je nesto, sad sam premerio, visina mu je 158,5mm, a ja sam od cpua do kraja kucista premerio nesto malkice vise od 160mm...bice bas knap.. :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
... da je veliko, ne preveliko, ne izoštrava autofokus jer je pomrčina dole. Po danu bi lepše bilo, poslaću šta ima pa videćeš već. Meni kad skinem izgleda kao da ne stane u kućište, ali stranica normalno uklapa, bez kontakta.... Vidi e-mail.
:: ... da je veliko, ne preveliko, ne izoštrava autofokus jer je pomrčina dole. Po danu bi lepše bilo, poslaću šta ima pa videćeš već. Meni kad skinem izgleda kao da ne stane u kućište, ali stranica normalno uklapa, bez kontakta... :: Vidi e-mail :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
... meni nema slike, vidim ja nešto crno sve... mislio sam da je crkla neonka iz kućišta. Ma, ebe ti se kako izgleda, ionako kada zaklolpiš stranicu, zaboraviš na čudovište. Imaju matice, lepo to sve prišrafiš i utegneš i ok. Bitno je da se ne čuje, kao ni noctua, lcpower i šmušmug disk, to je prvenstvena namena mašinice. Budale veruju u sreću.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.