Prilikom stratovanja racunara , kada dodje u Hardware monitor pokazijemi sledecu poruku :
verifying DMI Pool data... K8 NPT Data Change... update New Data to DMI ! ...........
Nakon ovoga ni nakoji nacin racunar dalje ne moze da radi. Pokusao sam restrartovanjem, cak sam skidao i bateriju sa ploce medjutim nikakvog efekta. Sta da radim?
da li si dodavao neki HW u racunar ili nesto novo nakacio na USB? moze bit`, a i ne mora, ja sam imao problem sa USB modemom za ADSL, ili pak ako nece dalje da nisi slucajno aktivirao winblows sa nekim loaderom,mada bi trebao da trepce kursor posle tog texta :/
A pored hardvera, postoji mogucnost da su ti pobrljaveli boot fajlovi. Oce komp da digne Win, ali ne moze. Prvo sto bi mogao da probas da uradish reflash BIOS-a, a onda da uzmes Win CD udjes u recovery consolei uradis FIXMBR i FIXBOOT. Ako ne uspe, onda cupaj hardver po hardver. Vidi, ako imas flopi njega da otkacis.
Onda sasvim moguće da ti je jedan od hard diskova pobrljavio. Probaj da ih otkačiš i digneš nešto s dvd-ja, samo da vidimo oće li da ti prođe taj ekran.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Pocupao kablove i vratio i opet nista. Nisam ubacivao nista od komponenti u skorije vreme :: ::
Posto sam odradio sve sto ste predlozili a uspeha nije bilo u besu udarim po tastaturi i to gde su tipke za home, insert, end, page up, page down i delete i on proradi. Izgleda da je tipka page up. Ok znam kako da pokrenem ali ne znam uzrok!?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.