sad mi javili iz servisa drugi servis po redu inače. Nema mu spasa to je dijagnoza. Pretpostavljam ploča tj chipset, detalje ću znati kasnije kad odem.
Ali neke stvari su i valjale tj valjaju i dalje 100%. Msm da valja monitor 14.1 wide, cd rom,cpu, mrežna i 1,5gb ram-a to je to što mi od djelova pada na pamet. Za koliko da ponudim para servisu to što je ostalo ako su zainteresovani jer nekako teško da ću ja monitor 14.1 wide sam skinuti i prodati ili neke druge djelove.
Šta sad mogu sa laptopom koji ne može da se popravi.
znam da ti je hitno ali bar napisi koji model laptopa je u pitanju
:: :: sad mi javili iz servisa drugi servis po redu inače :: Nema mu spasa to je dijagnoza :: Pretpostavljam ploča tj chipset, detalje ću znati kasnije kad odem :: :: Ali neke stvari su i valjale tj valjaju i dalje 100% :: Msm da valja monitor 14.1 wide, cd rom,cpu, mrežna i 1,5gb ram-a to je to što mi od djelova pada na pamet :: Za koliko da ponudim para servisu to što je ostalo ako su zainteresovani jer nekako teško da ću ja monitor 14.1 wide sam skinuti i prodati ili neke druge djelove :: :: Šta sad mogu sa laptopom koji ne može da se popravi.
na limundu kkao neispitan. Salim se. Koliko ti budu u servisu ponudili za delove uzmi i to je to.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Utvrdi šta je crklo i onda odredi cenu. Za delove može da ode za sto €. Ako neko misli da je mnogo neka se zapita koliko može da se proda ekran za lap.
Sumnjam da ce im biti interesantno, kao i bilo kome na otkupu. Laptopovi koji tek izadju iz garancije, sa neisprvanom MB se placaju od 70-100 evra max. Jedino sta ti valja ciniti, jeste da napravis spisak ispravnih delova, das oglas i prodajes deo po deo. Tako ces izvuci, sa ekranom, oko 70 pa 100 evra (ovo drugo ako dosegnes, da pevas...)
+1 (ovo mu dođe kao like na fejsbulju). support normality
:: Sumnjam da ce im biti interesantno, kao i bilo kome na otkupu. Laptopovi koji tek izadju iz garancije, sa neisprvanom MB se placaju od 70-100 evra max. Jedino sta ti valja ciniti, jeste da napravis spisak ispravnih delova, das oglas i prodajes deo po deo. Tako ces izvuci, sa ekranom, oko 70 pa 100 evra (ovo drugo ako dosegnes, da pevas... :: :: S1000R :: ::
Sto se tice ovog modela nije nesto interesantan za delove ali u principu ako je sve sem ploce u dobrom stanju nekih 40 eura je cifra koju bih ja ponudio da mi neko dodje sa zeljom da proda ovakav laptop.
Mnogo si skroman. Ram da proda 10-15e, HDD 20e, rom 10e, dobija toliko, a ostaje mu i ekran i cpu i tastatura i punjac i baterija ako je dobra. Ja sam matoru toshibu prodao za 75e koja je isto dobila dijagnozu da joj nema spasa. Kefalo, ne padaj na ove fore preprodavaca. Neces da crknes za 40e ako ne uzmes odmah, nego lepo u delove pa na dobos, ili ako nista ispod 50e ne daj.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: :: :: Sto se tice ovog modela nije nesto interesantan za delove ali u principu ako je sve sem ploce u dobrom stanju nekih 40 eura je cifra koju bih ja ponudio da mi neko dodje sa zeljom da proda ovakav laptop.
Mislim da ću ga za tu cifru dati, jer ne isplati mi se cimati a i kako da rastavim moniotor i da kad ga prodajem garantujem da je sve OK. KO će mi vjerovati. Mada razmisliću još, sad sam i umoran s posla i nadrndan :( imam rok 7 dana da mu odogovorim na ponudu. Inače kvar je nešto na chipsetu i kaže ne isplati se popraviti. Ovo je inače drugi servis i više se ne bih cimao sa tim.
Hvala svima. Bench je lijep forum al jebeš forum na kome ti niko ne odgovara. PC berza rules :D
Bolje pokloni nekom, bar ces nekog da obradujes. Koji su to lesinari.. A imas i iznad ponudu za 40. Ja bih to ja oglas.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: :: :: Mislim da ću ga za tu cifru dati, jer ne isplati mi se cimati a i kako da rastavim moniotor i da kad ga prodajem garantujem da je sve OK :: KO će mi vjerovati :: Mada razmisliću još, sad sam i umoran s posla i nadrndan :( imam rok 7 dana da mu odogovorim na ponudu :: Inače kvar je nešto na chipsetu i kaže ne isplati se popraviti :: Ovo je inače drugi servis i više se ne bih cimao sa tim :: :: Hvala svima :: Bench je lijep forum al jebeš forum na kome ti niko ne odgovara :: PC berza rules : ::
nemoj da si lud i da das to za 30e :) jedino ako nije toliko hitno za kintu... meni je pre par meseci umro HP Pavalion Ze2200 ploca trsnula... CPU 1.7ghz Intel 2mb kehsa 15e 2x512ddr1 30e HDD 80GB Ata 25e DVD-RW Ata 10e Punjac 15e Baterija 25e Ekran+kuciste 35e WIFI 10e
Hteo sam da ga prodam za 50-60 a ovo su gore cene za koje sam prodao delove u roku od 20-25dana sto limundo sto PC Berza. Pa racunaj. Do duse ja sam dosta dobio za hdd i mem jer su retki
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.