Imam ovaj cooler na prodaju (hocu da kupim neki slican kao CM Gemin II. znaci da ide u sirinu da hladi i memoriju,umesto u visinu i da bude za AM3 i AM3+ socket). Koliko mogu da cenim Vendettu i koji cooler da kupim?
Pozdrav i hvala unapred na savetima!
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
:: Pozdrav svima :: :: Imam ovaj cooler na prodaju (hocu da kupim neki slican kao CM Gemin II. znaci da ide u sirinu da hladi i memoriju,umesto u visinu i da bude za AM3 i AM3+ socket) :: Koliko mogu da cenim Vendettu i koji cooler da kupim :: :: Pozdrav i hvala unapred na savetima :: :: Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo! ::
slazem se s ovom konstatacijom al reko aj da predlozim
:: Ni ddr3 memoriji ni novim čipsetima generalno ne treba posebno hlađenje, drž se ti druže bolje te vegete :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. ::
Ko sto Raic rece , ram ne trazi neko dodatno hladjenje tj. nema potrebe, ako imas neki hyperX ili slicno vec ima mini hladnjake koji su sasvim dovoljni, a ako ti ta veGeta radi i hladi kako treba bacas pare , moj savet ne menjaj solidan je to kuler.
re@imarkovic Pa taj cooler kosta 80-90e,nisam budala da dajem tolike pare na cooler. za te pare kupim phenom 945.. Mislio sam nesto do 40e,ne vise..
re@raic Cao druze.. Ne treba mi sad cooler,hocu ovaj da prodam (skupljam,tj. dodajem pare za napajanje,pa je svaki dinar dragocen) pa cu kasnije kupiti neki ali mi treba da je u shirinu (vizuelno ce lepse izgledati). A to za memoriju ti hvala,jos bolje onda posto hocu da menjam HyperX od 1600 MHz sa hladnjacima za Exceleram od 1866 MHz,pa.. Dobar je vegeta :)) ali mi je sad primarno napajanje.. Ne znam koliko da ga cenim..
Šta znam, teško da ćeš dobiti za njega više od 20e. Bolje da sačekaš još malo i skupljaš pare regularno nego da prodaješ sasvim dobar kuler i posle uzimaš ko zna šta lošije a za više para. Ta transakcija je čist gubitak.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Dobar je vegeta :)) ali mi je sad primarno napajanje. :: Ne znam koliko da ga cenim. ::
Hvala na savetima i proceni-kontao sam da ga cenim 20e ali sam ovako sigurniji. Nazalost moram da prodam Vendettu jer cu biti miran sto se tice napajanja,a necu sad klokovati proc (neka radi na defaultu dok ne bude para za cooler). Ta Noctua je dobra,imam njihove ventilatore i pokazali su se odlicni! Malo je skuplji ali mi se cini kao odlicno resenje..
Ne bih je prodavao da mi nije zbog napajanja,znam da je dobar cooler (imao sam i gemin II pre par godina) ali sam stvarno u situaciji da moram jbga.. U najgorem slucaju cu uzeti stoc cooler od sestojezgarnog Phenoma,pa ce on da spusti temperaturu dok ne kupim neki OK cooler.
Imam ja stok kuler od phenoma II x6 1055, stoji mi kuci cisto radi garancije ako mi ne daj boze zvizne cpu, koristim titan vanesu, pa ovaj mogu da ti dam na koriscenje ako vec nemas neki svoj od phnoma.
:: Ne bih je prodavao da mi nije zbog napajanja,znam da je dobar cooler (imao sam i gemin II pre par godina) ali sam stvarno u situaciji da moram jbga. :: U najgorem slucaju cu uzeti stoc cooler od sestojezgarnog Phenoma,pa ce on da spusti temperaturu dok ne kupim neki OK cooler :: :: Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo! :: :: ::
Koliko znam,na tom fabrickom kuleru je je sredisnji deo od bakra i ima bakarne heatpipe-ove? Verujem da je on bolji nego da kupujem stock cooler za phenoma. Pa ako mozes pozajmi mi (sa opcijom kupovine) ali tek kad prodam ovaj cooler. Moze?? Kakav je lik ovaj Dexter,covek se sam ponudio-ne verujem! Hvala ti puno,stvarno si ljudina!
Ok je taj fabricki ako ne ides na oc, sasvim dovoljan.
Ako mi crkne procesor mogu da me jebu zbog garancije , tj ako nema i kuler pa vratis samo cpu, Kazali mi pri kupovini u fazonu cuvaj ga da ne bude nesto tipa:
Otkud mi da znamo da ga nisi terao bez ikakvog kulera i slicno.
Tako su mi rekli.Zato ga i cuvam.
Inace jedino iz tog razloga ne mogu da ti ga poklonim jer ce mi mozda zatrebati za ne daj boze, ali mogu da ti ga pozajmim na neograniceno , dok se ne snadjes, naravno za dz.
Javi se na mejl ili kako vec , kada ti bude zatrebao.
:: Koliko znam,na tom fabrickom kuleru je je sredisnji deo od bakra i ima bakarne heatpipe-ove :: Verujem da je on bolji nego da kupujem stock cooler za phenoma :: Pa ako mozes pozajmi mi (sa opcijom kupovine) ali tek kad prodam ovaj cooler :: Moze? :: Kakav je lik ovaj Dexter,covek se sam ponudio-ne verujem :: Hvala ti puno,stvarno si ljudina
OK dexteru, hvala ti puno. Javicu ti se kad ode ovaj cooler i kad kupim napajanje (trenutno sam bez napajanja,pa mi je svejedno da li imam cooler ili ne :)) ). Pizdrav i hvala jos jednom pa se cujemo za cooler. Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
ne brini se dexter i ako nesto iskrsne,a tebi bude trebao stock cooler,dobices moj nov (ne)otpakovan za 1090t...bas zbog tvog gesta,a znam da ti ovo nije prvi put :)
Hvala , covek. Jbg malo nas ima koji bas ovoliko volimo kompove i hardwer, i da smo na gomili , sto se ondaK ne bi i pomagali ako mozemo, a nista ne kosta.
:: ne brini se dexter i ako nesto iskrsne,a tebi bude trebao stock cooler,dobices moj nov (ne)otpakovan za 1090t...bas zbog tvog gesta,a znam da ti ovo nije prvi put : :: :: ::
:: ne brini se dexter i ako nesto iskrsne,a tebi bude trebao stock cooler,dobices moj nov (ne)otpakovan za 1090t...bas zbog tvog gesta,a znam da ti ovo nije prvi put :
Znam koliko znaci kad ti je frka i treba nesto hitno a nisi pri parama,tj nemas ni dinara. tako je meni tj. mom ortaku Raic pomogao, a niti smo se ikada videli niti upoznali.
Pozajmio grafiku (jes da nije bas radila) ali je posluzila, sta god da mu treba za u buduce uvek sam tu. Isto vazi i za ostale.
Poklonio mi je kabl za zvuk, koji se kaci na maticnu plocu i na TV karticu. Nije za mene , ali isto kao da jeste Svaka cast, to se ne zaboravlja. Takodje sve pohvale za Dextera
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: Kurir se setao svejedno, njega mi najmanje zao : :: :: A ortak je imao windows u 8 bita , sa 640x480 rezolucijom na full hd tv-od 47 incha :: Mega zooom , radio je winamp i dosta mu bilo :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: Da,poslužila je da našetamo kurira. :: :: :: :: Da sam je bar opravio pre slanja, eno je sad radi kod onog rićpeta sve u 16 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.