Pozdrav, razmišljam o kupovinu ovog coolera za 955BE....Sada imam TX3, ali nisam nešto zadovoljan...ne hladi baš sjajno (na def sa novom pastom ode na 60c u Prime-u) i solidno se čuje, iako sam menjao vent (ACooling, ali ga ploča stalno drži na 1600+ rpm)...Naravno, hteo sam i malo da kloknem cpu, radi na 3.8 bez dizanja V, pa pretpostavljam da može i više...Ovaj mi se sviđa zbog low prifile dizajna i velikog venta (iako imam CM Gladiator 600, pa stala bi većina tower-a)...Sve u svemu, šta mislite o ovom kuleru, i, naravno može neki drugi predlog za tih cca 45e...Hvala Fiat iustitia, et pereat mundus
pa to ti je fenomenalan cooler, extra ti je to kupovina, sta ce ti uopste savet, bezi i kupuj, tom phenomu ce biti zima
:: Pozdrav, razmišljam o kupovinu ovog coolera za 955BE....Sada imam TX3, ali nisam nešto zadovoljan...ne hladi baš sjajno (na def sa novom pastom ode na 60c u Prime-u) i solidno se čuje, iako sam menjao vent (ACooling, ali ga ploča stalno drži na 1600+ rpm)...Naravno, hteo sam i malo da kloknem cpu, radi na 3.8 bez dizanja V, pa pretpostavljam da može i više...Ovaj mi se sviđa zbog low prifile dizajna i velikog venta (iako imam CM Gladiator 600, pa stala bi većina tower-a)...Sve u svemu, šta mislite o ovom kuleru, i, naravno može neki drugi predlog za tih cca 45e...Hval :: Fiat iustitia, et pereat mundus ::
@ Codeus imao sam taj TX3 i razlika izmedju njega i Noctue citavih 10C sto je mnogo.Probao sam sa Arctic freeze pastom isti rezultat.TX3 je dobar samo za neki manji overklok i nista vise.Sa njime sam bio zadovoljan dok sam imao X6 1055T na 3.8ghz bez problema je drzao temp.u normali.Dok sa I7 nije imalo sanse da overklokujem preko 4ghz a da temp. ne predju granicu od 75C.Za testistanje kosticeno je Prime95 i linx, real core temp.
:: :: :: :: a da stavis malo kvalitetniju pastu na cpu .. das joj 48h fore da legne kako treba .. pa onda testiras ! :: :: sem rupe u novcaniku neces dobiti nish znacajno ..
:: @ Codeus imao sam taj TX3 i razlika izmedju njega i Noctue citavih 10C sto je mnogo.Probao sam sa Arctic freeze pastom isti rezultat.TX3 je dobar samo za neki manji overklok i nista vise.Sa njime sam bio zadovoljan dok sam imao X6 1055T na 3.8ghz bez problema je drzao temp.u normali.Dok sa I7 nije imalo sanse da overklokujem preko 4ghz a da temp. ne predju granicu od 75C.Za testistanje kosticeno je Prime95 i linx, real core temp. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: a da stavis malo kvalitetniju pastu na cpu .. das joj 48h fore da legne kako treba .. pa onda testiras ! :: :: :: :: sem rupe u novcaniku neces dobiti nish znacajno ..
Bravo druze! Stavi temu velikim slovima da mi ne promakne... Jesi li i pastu dobio uz nju?
:: Ja sam uzeo NH-U9B bice danas review isto na PII 955 : :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: Ati 3650 :: Termaltake 470 :: 500GB WD Caviar Blu :: Termaltake WingR :: Benq 22` FullHD :: :: :: :: :: Ja cu najverovatnije uzeti Noctua NH-U9B SE2 ili Cooelr Master Z600 koji moze da radi i ako pasivni hladnjak .. :: :: Eto ti jos neka ideja.. :: :: :: ::
:: Bravo druze :: Stavi temu velikim slovima da mi ne promakne.. :: Jesi li i pastu dobio uz nju :: :: :: :: Ja sam uzeo NH-U9B bice danas review isto na PII 955 : :: :: :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: :: Ati 3650 :: :: Termaltake 470 :: :: 500GB WD Caviar Blu :: :: Termaltake WingR :: :: Benq 22` FullHD :: :: :: :: :: :: :: :: Ja cu najverovatnije uzeti Noctua NH-U9B SE2 ili Cooelr Master Z600 koji moze da radi i ako pasivni hladnjak .. :: :: :: Eto ti jos neka ideja.. :: :: :: :: :: ::
Sub-Z, pa 60c u prime-u ti nije ništa. Imaj na umu da u realnom radu nećeš dostići tih 60c. Ne znam što se svi hvataju na Linx i prime, a nema aplikacije koja će da ugreje toliko procesor!
Ako baš hoćeš drugi, ja prodajem CM V6GT za 35e pa se javi ako te zanima... __________________ Scourge of PCBerza
Malo pre mi je stigla ova zver. Nasao sam po povoljnoj ceni Kad sam video kutiju iznenadio sam se kolika je ova skalamerija. O hladjenju ne treba trositi reci sto se tice komentara. danas ce da vidimo .)
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Znam da nije, posle pola sata Crysisa 2 ne pređe 50...više mi smeta buka, pogotovo oc, muči se da ga ohladi. Rekao bi da imam onaj sindrom `nije neophodno ali skupih neke pare da nabudžim nešto`...verovatno nisam jedini ovde. Hvala za ponudu, ali jedan drug ima V6 i iskreno da ti kažem bučan mi je... @Unknow čekam review, koliko vidim 10ak e je jeftiniji, pa videćemo, hvala Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Sub-Z, pa 60c u prime-u ti nije ništa. Imaj na umu da u realnom radu nećeš dostići tih 60c. Ne znam što se svi hvataju na Linx i prime, a nema aplikacije koja će da ugreje toliko procesor :: :: Ako baš hoćeš drugi, ja prodajem CM V6GT za 35e pa se javi ako te zanima.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
gde si ga nassao tako povoljno... podeli to sa nama, mozda ima zainteresovanih :P **************************************************************** Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.
:: gde si ga nassao tako povoljno... podeli to sa nama, mozda ima zainteresovanih : :: *************************************************************** :: Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.