mislim da imam neki problem sa pisanjem podataka ili je neka bakterija prisutna.. poceo sam instalaciju c&c-a i stane mi na 26%.. ja reko okej, kontam da je instalacija losa.. probam neki mali programcic instalirati za neku telemetriju i nece instalacija da krene ... pokusavam nesto bzvz da copy/paste sa hdd-a .. i recimo kad ga pasteujem, file se pasteuje ali je nevidljiv... (da bi ga video moram npr uraditi back-forward i onda se vidi u folderu taj file).. sta bi tu moglo biti? neki hw ili sw related problem? kapiram da ne mogu vise nista instalirati na njega.. imao sam i problema sa end taskovanjem danas.. i to bas dosta.. kapiram da riknjava hdd...? relativno je nov hdd (i ceo komp) mozda nekih 3-4 meseca ajmo rec.. f4 320gb.
i ja sam sumnjao na to da sam pokupio nesto.. nadam se da ce format samo c:-a pomoci.. valjda necu morati ceo hdd da formatiram.. nemam rom u kompu a ni flash pa mi se zato ne da cimati oko reinstalla ali izgleda da cu morati :\ thx
koristim Avast ali out of date davno ne znam ni da li uopste on radi ista... sumnjam.. to drzim inace samo zbog toga sto moram imati kao neku zastitu (zbog doma - domska mreza).. a kuci kad sam i to nikad ne koristim nijedan AV jer znam koje sajtova posecujem i sta je sigurno tu i tamo.. (lakse mi je udarit reinstal jednom mesecno nego gubit pola sata dnevno na AV smaranje). ma znam ja sta je tu problem... pustio sam buraza par dana na komp i to je to .. ne gine mu jedan frishak reinstal..
:: koristim Avast ali out of date davno ne znam ni da li uopste on radi ista... sumnjam.. to drzim inace samo zbog toga sto moram imati kao neku zastitu (zbog doma - domska mreza).. a kuci kad sam i to nikad ne koristim nijedan AV jer znam koje sajtova posecujem i sta je sigurno tu i tamo.. (lakse mi je udarit reinstal jednom mesecno nego gubit pola sata dnevno na AV smaranje) :: ma znam ja sta je tu problem... pustio sam buraza par dana na komp i to je to .. ne gine mu jedan frishak reinstal. :: :: ::
Test ram memorije, jer takva sranja se desavaju i zbog rama kao sto rece `FordP` ne mora da znaci ali to ti je za pocetak najbezbolnije. Ako u memtest-u izredja greske to ti je to. Ili ako nije to, onda lepo uzmes alatke za ciscenje, ako vec nemas cd u kompu, i krenes polako prvo AV pa malwer... itd. Naravno prvo ih updatuj.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.