Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
problem sa hardom?
STRANA 1 OD 1
repsi problem sa hardom? 15.06.2011. 16:22 T36647

status: user
broj poruka: 1276
mislim da imam neki problem sa pisanjem podataka ili je neka bakterija prisutna.. poceo sam instalaciju c&c-a i stane mi na 26%.. ja reko okej, kontam da je instalacija losa.. probam neki mali programcic instalirati za neku telemetriju i nece instalacija da krene ... pokusavam nesto bzvz da copy/paste sa hdd-a .. i recimo kad ga pasteujem, file se pasteuje ali je nevidljiv... (da bi ga video moram npr uraditi back-forward i onda se vidi u folderu taj file).. sta bi tu moglo biti? neki hw ili sw related problem? kapiram da ne mogu vise nista instalirati na njega.. imao sam i problema sa end taskovanjem danas.. i to bas dosta.. kapiram da riknjava hdd...? relativno je nov hdd (i ceo komp) mozda nekih 3-4 meseca ajmo rec.. f4 320gb.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 15.06.2011. 16:37 #335161

broj poruka: 4054

jok repsi .. gnjida ..

probaj format pa instal ..

ili izvadi hdd pa ocisti kod nekog ..
Dexter013 E jbg 15.06.2011. 16:44 #335163

broj poruka: 17093
Slazem se sa Codeusom , takodje mislim da si nesto navukao,
a za hdd ne mislim da je neispravan.

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd Crko win 15.06.2011. 16:58 #335165

broj poruka: 2158

Nije hdd, win je nesto poludeo sta si navuko mora sam da otkrijes, mada ti je moj savet format C: pa novi win, manje ces vremena i zivaca da potrosis.
repsi re 15.06.2011. 17:16 #335170

i ja sam sumnjao na to da sam pokupio nesto.. nadam se da ce format samo c:-a pomoci.. valjda necu morati ceo hdd da formatiram..
nemam rom u kompu a ni flash pa mi se zato ne da cimati oko reinstalla ali izgleda da cu morati :\
thx

Bush koji 15.06.2011. 17:57 #335180

broj poruka: 268

antivirus koristis ?

Dexter013 Re: koji av 15.06.2011. 18:00 #335181

Meni se desi da zaboravim pa da ga upalim kad zavrsim sa drndanjem kompa ,a da to drndanje nema veze sa netom, mozda se i tebi desilo slicno repsi?

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

::
:: antivirus koristis
FordP kad ne prolaze instalacije 15.06.2011. 18:10 #335183

broj poruka: 133

hoće da bude faličan RAM
repsi re 15.06.2011. 18:58 #335189

koristim Avast ali out of date davno ne znam ni da li uopste on radi ista... sumnjam.. to drzim inace samo zbog toga sto moram imati kao neku zastitu (zbog doma - domska mreza).. a kuci kad sam i to nikad ne koristim nijedan AV jer znam koje sajtova posecujem i sta je sigurno tu i tamo.. (lakse mi je udarit reinstal jednom mesecno nego gubit pola sata dnevno na AV smaranje).
ma znam ja sta je tu problem... pustio sam buraza par dana na komp i to je to .. ne gine mu jedan frishak reinstal..

Dexter013 gl 15.06.2011. 19:03 #335190

Jbg format je 99% lek ako nemas neku zgadiju i na D particiji ,
aj srecno i javi sta si uradio!

A burazer je isao na one bezobrazne sajtove(ako je mladji) +
mozda i na one
pobedio si u lutriji koju nikada nisi igrao-sajtove?

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
Mx518

:: koristim Avast ali out of date davno ne znam ni da li uopste on radi ista... sumnjam.. to drzim inace samo zbog toga sto moram imati kao neku zastitu (zbog doma - domska mreza).. a kuci kad sam i to nikad ne koristim nijedan AV jer znam koje sajtova posecujem i sta je sigurno tu i tamo.. (lakse mi je udarit reinstal jednom mesecno nego gubit pola sata dnevno na AV smaranje)
:: ma znam ja sta je tu problem... pustio sam buraza par dana na komp i to je to .. ne gine mu jedan frishak reinstal.
uroshnet Odradi 15.06.2011. 20:42 #335235

broj poruka: 1033
Test ram memorije, jer takva sranja se desavaju i zbog rama kao sto rece `FordP` ne mora da znaci ali to ti je za pocetak najbezbolnije. Ako u memtest-u izredja greske to ti je to. Ili ako nije to, onda lepo uzmes alatke za ciscenje, ako vec nemas cd u kompu, i krenes polako prvo AV pa malwer... itd. Naravno prvo ih updatuj.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs