Posto ovaj kuler sto ide u cpu je preglasan a nista posebno ne hladi, treba mi neki drugi.. E sad znam da je ovaj cm 212 + dobar i svi ga hvale, ali imam jedan problem nzm da li bi mogao da stane u moje kuciste, pa ako neko zna ili cak jos bolje ima kuciste ko moje i taj kuler nek mi kaze da li stane da ne bi posle bio zaj**. Kuciste je Thermalthake Soprano rs-101
Hvala, unapred
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE Powercolor 6850 2x2gb Patriot 1600 Mhz LC600H-12 v.2.31 1TB WD Caviar Green Thermalthake Soprano RS-101 ViewSonic VA2016w
Ma imam vec TT max orb, lepo radi, ali bih malo da ulozim u estetiku, promene radi : ) Ovaj 212+ mi bas jeftino deluje. Koliko vidim ovaj Z600 moze i na stock klokovima da radi i bez kulera pri nekom bednom koriscenju, tipa net, filmovi?
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
Pa ono, može... al ako ti se omakne prst i daš mu da ti ubaci neki efekat u fotošopu dok ti kompresuje nešto - puf. Jedino za neki htpc da ga koristiš pasivno al ne znam zašto bi neko toliku grdosiju uvaljivao u htpc.
Ako ti je i s tim maxorb-om lepo bolje ne diraj ništa nego proveravaj oglase onako reda radi pa kupi kad naiđe nešto stvarno dobro za male pare.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Da nabavim Gaju ? : :: :: Ma imam vec TT max orb, lepo radi, ali bih malo da ulozim u estetiku, promene radi : :: Ovaj 212+ mi bas jeftino deluje. :: Koliko vidim ovaj Z600 moze i na stock klokovima da radi i bez kulera pri nekom bednom koriscenju, tipa net, filmovi ::
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Bio je nedavno na benchu TT Frio bez ventova za 30e, odlična stva :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Ima li gde toga? Link? : :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.