Jel zna neko sa sigurnoscu da li moze da se otvori paypal sa Intesinom karticom a da se izabere npr Hrvatska i da to radi?
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Napravi Alertpay radi za Srbiju,odes do Intese i nabavis internet karticu i picis :: :: :: :: :: :: i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S :: ::
ako mislis nesto uzimati preko ebay idi ua HIPO ALPE ADRIA BANK ako je ima u srbiji i trazis od njih soping kartu tj. `VISA` tj. gift card xD uplatis na nju koliko hoces i kad potrosis pare bacis je jer ne mozes vise uplacivati na nju..
Samo mozete platiti, ali ne i naruciti na adresu koju ste stavili (bosna, hrvatska). Citao sam o gasenju accounta nakon sto provale da je ip odavde, a ne izabrane drzave, ne znam koliko je to tacno... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Ja nisam ni mislio da saljem sebi ovde nego ujaku u Becu da li ce to sa hypo bankom moci da prodje? a nemojte me pitati zasto na njega i ne otvorim paypal duga je to prica... da i nije ebay... nego nesto sasvim drugo
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.