Nevidim razlog tog overclocka kad ti treba tecni azot za hladjenje i sve komponenete na otvorenom.Ako je bio cilj samo da se vidi max.radni takt onda ok ali opet naglasavam cemu sve to?Da nece slucajno tako sve da drzi na stolu i igrati neku igricu ili raditi neku aplikaciju a uz to da mu neko stalno doliva tecni azot posto se trosi.Stvarno nebulozna radnja ali hajde da pohvalimo trud.
:: Nevidim razlog tog overclocka kad ti treba tecni azot za hladjenje i sve komponenete na otvorenom.Ako je bio cilj samo da se vidi max.radni takt onda ok ali opet naglasavam cemu sve to?Da nece slucajno tako sve da drzi na stolu i igrati neku igricu ili raditi neku aplikaciju a uz to da mu neko stalno doliva tecni azot posto se trosi.Stvarno nebulozna radnja ali hajde da pohvalimo trud :: :: ::
Dobro entuzijazam i ljudi istih interesovanja sto????
Isto ko da si reko sta se trkaju na sto metara kad i onako u praksi ne mogu da trce tako brzo non stop, dzaba kad tom brzinom nemogu da odu ni na posao nego cekaju bus :) :) :)
Sa druge strane ovo su pripreme za ostatak kategorija, kao što je 3DMark vantage itd, pa shodno tome ono sa F1 imaće smisla jer će se tražiti najbolji krug, tj. vreme, tj. brzina:)
Jbg, ovo je malo prizemniji forum pa se većina ne ushićuje ovakvim stvarima.
Samo napred, ko god da je u pitanju i s kojim god ciljem radio to što radi... osim naravno ako je u pitanju agresija na globalnom planu i uspostavljanje novog svetskog poretka, to je veliki no-no.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
Istina je neznam sta je takmicenje overklokovnja i nikad me nije ni interesovalo.Me interesuje da mi kazes koliko to nas ima para da se razbacuje da kupi procesor od 700eura i mat.plocu od 350eura i sva ostala sklamerija da bi se pokazao kako on moze da izvuce max.iz svega toga a nece dobiti neku nagradu vecu od ukupne cene svih komponenata koje ima.Mozda samo zadovoljenje da je samo on u mogucnosti i samo to inace benchmark i 3Dmark su tako komercionalni programi da se 90% mase pali ko ce imati bolji rezultat.Meni je bitno da gledam svoj dzep i da mogu sebi priustiti neku konfiguraciju do 1000eura i znam da sam miran sledecih 3-4god.Za te pare koje su oni spucali ja bih otisao brate mili na Havaje ili ti jos bolje na Tajlandu i bio bi kralj medju kurvama koje kostaju 5eura i ostao bi takav dozivljaj da mi to nemoze pruziti ni milion poena na vantage ili 3dmark ili priznanje od recimo Intela kako sam im procesor terao preko limita uz razna pomagala.Ali opet to je stvar ukusa i tu netreba raspravljati kome ste je bolje.
:: Komentari ovog tipa su mi uvek smešni jer ljudi ne znaju šta je :) sportski overklok i koliko je to velika baza takmičara gledano na ceo svet! : :: Tačnije ovo je drugi rez u svetu, još malo pa će na svetski rekord :: http://www.hwgurus.com/vesti/poslednje-vesti/274-hw-gurus-za-malo-na-7ghz.htm :: :: Sa druge strane ovo su pripreme za ostatak kategorija, kao što je 3DMark vantage itd, pa shodno tome ono sa F1 imaće smisla jer će se tražiti najbolji krug, tj. vreme, tj. brzina: :: :: https://www.hwgurus.com/foru :: ::
Sve je to ok, ko voli nek izvoli , ja samo iznosim svoje misljenje, i shodno njemu ne vidim konkretnu poentu toga niti svrhu...
A ljudi trce na 100 metara da se vide krajnje granice ljudskog tela ali BEZ DOPINGA, jer je to realno stanje, kada se droZiras to nije realno niti ikome bitno stanje.
Nek nabije te rezultate na bilo kom standardnom kuleru koji moze da se regularno kupi a da ne radi na tecni azot i slicno, to bi imalo svrhu i poentu...
:: znas cime se bave ljudi sa hwgurus-a.. :: :: Dobro entuzijazam i ljudi istih interesovanja sto??? :: :: Isto ko da si reko sta se trkaju na sto metara kad i onako u praksi ne mogu da trce tako brzo non stop, dzaba kad tom brzinom nemogu da odu ni na posao nego cekaju bus :) :) : :: :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
Mozda pored overklokinga ide i radi sto si ti naveo, sto se standarda tice ja nazalost sam kupio komp pre devet godina pa prosle jedva nesto skrpio sto nekosta ni 300e , a stvarno bih voleo da imam nesto brze potrebno za moju video montazu naravno amatersku i jos sto sta sto trazi snagu ali nema....
Pored `hobija` koji voli ko zna sta jos radi???!!!??! , ali posto je ovo forum za te stvari to se ovde i iznosi, ja bih kupio da mogu dobre radio tjunere za DX ali nema se, zato budi zadovoljan i sa tim hehehe. Nema sta da rzumes i da shvatas jednostavno je tako jbg.Pozdrav.
Dexter013 Sve je relativno !!!
Trcanje nije stanje u kome nase telo moze da bude 100% vremena!!!!! kao sto CPU sa BOX-om moze 100% vremena `zivota` na deff............nema potrebe da se ubacuje doping :) sasvim slucajno sam to iskoristio i uporedio. Stvari mogu da postanu komplikovane ako se uporedjuju jedna sa drugom nego ja onako.
ako sam preskocio neko slovo pri kucanju jer me ova tastatura koju koristim preskace(stara je barem 10god).Sta cu nema firma pare da kupi drugi komp.ali ima da kupi nov auto da se pokaze...
Apsolutno se slazem. Najbolje to znaju inzenjeri za OC. To jest profesionalni overklokeri... Nauka je to velika. Sala na sranu. Budalstina je za ovaj forum kapiras. Pogresno mesto za kacenje ovakvih tema, to je biila poenta price.
:: Komentari ovog tipa su mi uvek smešni jer ljudi ne znaju šta je :) sportski overklok i koliko je to velika baza takmičara gledano na ceo svet! : :: Tačnije ovo je drugi rez u svetu, još malo pa će na svetski rekord :: http://www.hwgurus.com/vesti/poslednje-vesti/274-hw-gurus-za-malo-na-7ghz.htm :: :: Sa druge strane ovo su pripreme za ostatak kategorija, kao što je 3DMark vantage itd, pa shodno tome ono sa F1 imaće smisla jer će se tražiti najbolji krug, tj. vreme, tj. brzina: :: :: https://www.hwgurus.com/foru :: ::
`Ajde da povezemo hibridni elektro-motor od tojote Prius na babu sa pejsmejkerom pa da vidimo koliko brzo moze da trci pre nego sto dozivi elektricni orgazam i zavrsi u `box cooler-u` na novom groblju. :)
http://tiny.cc/rm4rb AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :)
:: Jbg, ovo je malo prizemniji forum pa se većina ne ushićuje ovakvim stvarima :: :: Samo napred, ko god da je u pitanju i s kojim god ciljem radio to što radi... osim naravno ako je u pitanju agresija na globalnom planu i uspostavljanje novog svetskog poretka, to je veliki no-no :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: ::
:: sa mrtvim puvalom zvanim deneb, zayeb, ili kurmicino, palo bi slavlje, sa sve rostiljem i pivom.. :: :: :: Napred Intel! We all know who rules :: :: ::
Mrtvo puvalo zvano deneb, zajeb je išlo na 7GHz pre jedno 3 godine, kad ste vi šIntelovci mogli da samo sanjate o takvim stvarima. I tada sam tvrdio da je sve to sviranje, a znaš i sam već čemu.
Sad neko treba da mu se bog zna kako divi jel je kupio gotov hardver i u gotovom UI ga napuco na 7ghz... Osim što ima para za te komponente i tečni azot ne vidim po čemu se on razlikuje od prosečnog posetioca, recimo ovog foruma.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.