MOlim vas da mi neko pomogne, vec drugi put mi crkava cooler na chipsetu, tj. zuji kao da polece helikopter:) Da li neko moze da mi predlozi neko trajno i konkretno resenje? Problem mi je i sto se ovaj sadasnji cooler kaci za plocu uz pomoc 2 kukice, a svi noviji se kace srafovima(koliko sam gledao na mojoj ploci nema mogucnosti za tako nesto - ispravite me ako gresim)
Imam ja Zalman koji nisam namontirao na svoju plocu (jer nema mesta), kaci se na plocu kukicama ili srafovima, pasivan, ekstremno dobar... Nov, neotpakovan...Ako si zainteresovan ostavi poruku...
hvala na savetima, ali da li je to dovoljno? Mislim sa vise strana sam cuo da pasivni nikako ne mozeu istoj meri da hladi kao aktivni cooler. Ko je u pravu? :)
Imao sam isti problem, sa istom plocom, nalepio sam neki pasivni kuler, radio mi je 6 meseci bez ikakvih problema, posle sam prodao racunar, ali covek mi se ne zali evo vec godinu dana, mislim da bi me zvao da je bilo nesto. Tako da mislim da mozes slobodno da nakacis neki pasivni kuler.
:: ako je pasivni kuler dovoljnih dimenzija-jel sad malo bolje
jock... iz jednostavnog razloga sto na hladnjak uvek mozesh nakaciti cooler... i dobijesh aktivni (ako cemo to tako nazvati ovom neprilikom) .. :)))))) koji je u tom sluchaju uvek bolji od istog bez propelera ... :)))))))))
na to sam odmah aludirao...
naravno da se moze staviti pasivan... sa dobrim protokom vazduha kroz kuciste i dovoljno velik pasivni cooler ....
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.