Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
mala pomoc
STRANA 1 OD 1
lazar007 mala pomoc 07.05.2011. 23:19 T35785

status: user
broj poruka: 319
E ovako treba da reinstaliram sistem na jednm lap topu, ali problem mi je taj sto taj lap top nema cd citac , pa bih morao verovatno da skinem neki windows xp verziju za flesh pa da ga instaliram sa flesa, e sada me interesuje ako neko moze da mi da neki link odaklen da skinem windows xp koji radi na flesu bio bih zahvalan.

pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NemkeBgd re 07.05.2011. 23:39 #322166

broj poruka: 41
Ma dok ti nadjes flash verziju koja radi normalno...batali to.
Da sam na tvom mestu nasao bi neku USB optiku i vozi :)
Tako ti je najlakse.
Pozdrav
tortojed Lazare, care. Ne radi se o verziji XP-a nego o pripremi bilo koje... 08.05.2011. 00:00 #322171

broj poruka: 10999
standardne verzije (one za koju je predvidjeno da `ide` sa CD-a). Treba ti sledece:
1) instalacioni fajl XP-a (CD na kojem se ovaj nalazi, ili instalacija u obliku `.iso` fajla)
2) program koji priprema flash disk. Do programa i neophodnih objasnjenja mozes da dodjes prateci ovaj link:
http://is.gd/fiAMhR

`A kad su se podnapili vina...`

`Care Lazo, krwawu ti majku, dje pijan izgubi Kosovo!`

fisko xx 08.05.2011. 00:09 #322175

broj poruka: 180
Skineš program` win to flash` i on sam sve odradi iz XP image fajla koji ti je na cd-u ili na hardu
fisko

lazar007 aj fala za odgovore snaci cu se vec 08.05.2011. 00:22 #322177

broj poruka: 319

ja sam mislio da ima neka versija koja ide na fles posto ne ovome lap topu nemam uopste cd citac, i jednostavno je nabacim na fles i onda sve ostalo isto samo sa flesa, ali eto ako tako ne moze onda ce mo se morat snac nekako.

aleksander ... 08.05.2011. 01:04 #322182

broj poruka: 148
Ovo ti je najprostiji nacin da napravis flash sa instalacionim XPom. Samo ti treba ISO imidz koji mozes da spustis sa neta ili napravis u neru od nekog instalacionog CDa. http://www.superteza.com/2011/01/11/priprema-butabilnog-usb-ili-dvd-a-iz-iso-image-a/#more-2565

toothless Gledaj da skines XP SP3... 08.05.2011. 12:24 #322227

broj poruka: 3241
zato sto on ima integrisane sata drajvere za HDD,da ne bude kao neko prepar dana sto je pokusao da instalira obican XP bez SATA drajvera pa nece win da mu prepozna HDD.Skines XP SP3 i napravis image filei prebacis ga na USB.
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve iste i jedna razlicita :D

http://www.youtube.com/watch?v=PeQgaNzwIeg

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs