Nesto u fazonu da korisnici berze stave po neku sliku svog racunara? Smaram se,a pomislih puno puta kako bih voleo da vidim kako ste vi sredili vasa kucista,ili pak ne sredili ...
Nadam se da me necete svi ispaliti, nije problem uslikati na brzaka i staviti na forum... AthlonII x4 640 MSI 770-C45 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9 Gainward HD4850 GS LC6650GP3 V2.3
Ha... Ne nema prasine... Koje ti je to kuciste? Ne izgleda da je neko lose,ja imam neku kinesku drtinu, ne uspelu od farbanja (bilo je belo sad je crno,mada se guli boja)
he-he kuciste je chieftec samo ne znam koji model (nisam uspeo da saznam a na njemu ne pise) a tesko je boze dragi (trebam jedan dan da pronadjem kucnu vagu i bas da ga izmerim) :)
:: Ha... Ne nema prasine... :: Koje ti je to kuciste? Ne izgleda da je neko lose,ja imam neku kinesku drtinu, ne uspelu od farbanja (bilo je belo sad je crno,mada se guli boja)
U odnosu na te dve slike jedina je promena sto je dodat SSD. Inace MDPC sleeve treba uskoro da stigne da se malo presvuce napajanje kao i Xonar STX koji ce da zameni sadasnji X-Fi. To je odprilike to sto se trenutnih planova tice ..
Vidim imaš MSI 770 c45 ploču, verovatno neki Phenom II X4 ... i RAM memoriju si vezao jednu do druge?!? zar ni toliko ne znaš da se time ne toj ploči ne dobija DUAL Channel mod?!? Probaj da te Kingston Hyper X Blu module prebaciš u prvi i četvrti slot pa javi ...
bez da me kritikujete zbog mangrove. nisam imao zivaca a i kuciste nema stekova za sve ove kablove uz to da napajanje nije modularno. e zato nema ni trunke prasine :)
E veruj mi pojma nemam dal sam hteo dual chanel... Na pamet mi nije palo! Sta predlazes? Da stavim u 3. i 4. slot RAM? I sta time dobijem? Inace ljudi, hvala vam sto ste se odazvali na temu... Nadam se da ce zazivnuti jos malo tema...
:: Vidim imaš MSI 770 c45 ploču, verovatno neki Phenom II X4 ... i RAM memoriju si vezao jednu do druge?!? zar ni toliko ne znaš da se time ne toj ploči ne dobija DUAL Channel mod?!? :: Probaj da te Kingston Hyper X Blu module prebaciš u prvi i četvrti slot pa javi .. :: :: :: :: ::
Dobro ti leži memorija, cicija opet pije kad mu vreme nije.
Inače, s tom pločom sam imao zvrčku da memorija uopšte neće da radi u 3 i 4 ako u prva dva nema ništa.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: E veruj mi pojma nemam dal sam hteo dual chanel... Na pamet mi nije palo! Sta predlazes? Da stavim u 3. i 4. slot RAM? I sta time dobijem? :: Inace ljudi, hvala vam sto ste se odazvali na temu... Nadam se da ce zazivnuti jos malo tema.. ::
Re: Re: Re: za @mixer i razne kuhinjske alatke ...
29.04.2011. 17:19
status: user broj poruka: 411
:: Dobro ti leži memorija, cicija opet pije kad mu vreme nije :: :: Inače, s tom pločom sam imao zvrčku da memorija uopšte neće da radi u 3 i 4 ako u prva dva nema ništa :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: E veruj mi pojma nemam dal sam hteo dual chanel... Na pamet mi nije palo! Sta predlazes? Da stavim u 3. i 4. slot RAM? I sta time dobijem? :: :: Inace ljudi, hvala vam sto ste se odazvali na temu... Nadam se da ce zazivnuti jos malo tema.. :: :: ::
Aman bre, imao sam tu ploču i imam i dalje MSI ... memorija radi u DUAL channel modu jedino ako se gurnu moduli u PRVI i četvrti slot. Probaj, ne košta ništa. Videšćeš recimo u programu `CPUID CPU-Z` pod jezičkom `Memory` da li ti je Dual ili ne. Treba da piuše `Dual` pod channels. Instaliraj prog i proveri, ne košta ništa. Poz.!`
Pa u CPU-z mi kaze chanels dual...kontam da je u dual chanelu... @raic : nije lose ovo bez kucista... A CRNA i PLAVA otkida! definitivno su najbolje kombinacije po meni crno-plava i crno-crvena...
:: Dobro ti leži memorija, cicija opet pije kad mu vreme nije :: :: Inače, s tom pločom sam imao zvrčku da memorija uopšte neće da radi u 3 i 4 ako u prva dva nema ništa :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: E veruj mi pojma nemam dal sam hteo dual chanel... Na pamet mi nije palo! Sta predlazes? Da stavim u 3. i 4. slot RAM? I sta time dobijem? :: :: Inace ljudi, hvala vam sto ste se odazvali na temu... Nadam se da ce zazivnuti jos malo tema.. :: :: ::
Ako je tako svaka čast.Meni na toj ploči ISTI MODULI nisu hteli u DUAL bez da su u prvom i četvrtom pa da ih ubiješ. Čak i u uputstvu ploče stoji pogrešno da se `DUAL MODE` dobija ako se moduli stave u trazličite slotove 1 - 3 ... no i to kod mene ne fercera. Ako kod tebe radi dual u istim slotovima 1-2 ... samo piči. Poz
:: Pa u CPU-z mi kaze chanels dual...kontam da je u dual chanelu.. :: @raic : nije lose ovo bez kucista... A CRNA i PLAVA otkida! definitivno su najbolje kombinacije po meni crno-plava i crno-crvena.. :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: Koliko ja vidim dobro si ubacio memoriju. Slotovi iste boje trebaju da predstavljaju dual channel :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.