Planiram da pazarim od coveka iz Brckog HTC Desire, medjutim u toku konverzacije lik je napomenuo da je telefon kodiran. Posto sam manje vise laik za telefone i dan danas furam nokiju 5210, interesuje me koliko bi me izaslo dekodiranje istog? Sto se tice slanja, dal da idem na foru sa autobusom ili preko neke kurirske sluzbe?
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Sto se tice dekodiranja to ces morati da pitas Skar-a i ekipu. A sto se tice prenosa, idi to preko busa, ako ides preko kurirske sluzbe, em ce ti ispasti skuplje, em postoji velika sansa da ti ocarine taj telefon iako je polovan
Dekodiranje oko 1500din. Samo se unosi kod i to je to. Lik moze i preko telefona da ti izdiktira, nakon sto mu uplatis, jelte.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Planiram da pazarim od coveka iz Brckog HTC Desire, medjutim u toku konverzacije lik je napomenuo da je telefon kodiran :: Posto sam manje vise laik za telefone i dan danas furam nokiju 5210, interesuje me koliko bi me izaslo dekodiranje istog :: Sto se tice slanja, dal da idem na foru sa autobusom ili preko neke kurirske sluzbe :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.