Zanima me jer sam sada video na TV i sada znam kako se taj alat zove a treba mi da procesem otvor za 120mm ventilator. Nikakve makaze za lim koje krive, testere koje bacaju opiljke i turpijas kao lud posle i nas srednjevekovni alata. Alatka se zove Plazma Brener i laka je za upotrebu jako. Jel moze to negde da se pozajmi i da se uradi time. To je tolik ozgodno, malo, da mozes da napises u limu sta hoces ako imas vestu ruku. A meni treba samo za mrezicu onu nazad.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
pobogu zasto bi seko mrezicu, jel ti pravi huk ili sta? zar ti nije palo na pamet da promenis cooler?
:: Zanima me jer sam sada video na TV i sada znam kako se taj alat zove a treba mi da procesem otvor za 120mm ventilator. Nikakve makaze za lim koje krive, testere koje bacaju opiljke i turpijas kao lud posle i nas srednjevekovni alata. Alatka se zove Plazma Brener i laka je za upotrebu jako :: Jel moze to negde da se pozajmi i da se uradi time. To je tolik ozgodno, malo, da mozes da napises u limu sta hoces ako imas vestu ruku. A meni treba samo za mrezicu onu nazad :: :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
ja imam CM690 II Advance i ne znam sto bi to sekao?
inace alat se zove `ceona brusilica`
Vlado decko, primetio sam da nemas mira, potpuno si nova pojava ovde na forumu i zaista ne znam sta da ti kazem, nadji neko korisno zanimanje u svom zivotu, budi od koristi sebi i drugima, jedan je zivot...
zašto neko želi da se upušta u takve i slične egzibicije, a da pritom ne želi da moduje kućište. Taj neko je obično puko silne pare za ono što smešta u kućište, a neće da kupi neko čestito sebi, pa bi onda da reže i secka kao i Skeletor nedavno kada je planirao da uzme novu grafičku. Jasno mi je da nikome kupovina novog kućišta nije najpopularnije rešenje, ali što se mene tiče, ja bih radije skupljao pare i 2-3 meseca, pa kupio neko prostrano i dobro provetreno kućište, nego sakatio ono koje trenutno imam.
Phenom II X4 B20BE @3,2GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Eno pronesose dvojica na stapu, dele i biju one koji nece da uzmu. Plazma, ni manje ni vise, Star Trek tool?! Mahnes carobnim stapicem i voila! Najpre artikulisi ono sto zelis da kazes, potom pokusaj da tom prilikom ispises sto manje budalastina.
:: Zanima me jer sam sada video na TV i sada znam kako se taj alat zove a treba mi da procesem otvor za 120mm ventilator. Nikakve makaze za lim koje krive, testere koje bacaju opiljke i turpijas kao lud posle i nas srednjevekovni alata. Alatka se zove Plazma Brener i laka je za upotrebu jako :: Jel moze to negde da se pozajmi i da se uradi time. To je tolik ozgodno, malo, da mozes da napises u limu sta hoces ako imas vestu ruku. A meni treba samo za mrezicu onu nazad :: :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
http://www.youtube.com/watch?v=Beedokrn5zw Treba samo da im zamenim semeringe na radilici i saljem ti AKS-om o`ma.Seku celik,titanijum,adamantijum,mitril,...ma sve!A opiljak nijedan nema da nadjes!
AMD Athlon II x3 455 3,3 MSI 770 C45 Hynix 2GB DDR3 Hitachi DeskStar 500GB Asus 8600GT LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Ova alatka stoj imam je laser, dobio sam od jednog Dzedaja na poklon. toliko je precizan da mozes da izgraviras na kucistu, `Volim da pisem budalastine i dobro mi ide`. Extra stvar.
:: Plazma za milimetarski lim... ti bi druže wlado mrava da ubijaš bazukom :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: ::
Wlado care samo zato sto me odusevljavas i imam zelju da te upoznam a i jos neki moji drugari, odradicu ti ovo besplatno, imam masinu i alate za to sto ti treba, ovo sto ti momci predlazu to su jeftine i amaterske stvari, masinu ne mogu da ti pozajmim posto ima oko 4-5 tona ali uz pomoc alata koje imam za nju pravi laserski precizne rupe bez ostecenja farbe i krivljenja lima, naravno i bez ikakvog smirglanja, slika prva je kako je izvadjena rupa na jednom kucistu bas za 12-ticu vent. Da ne bih gubio vreme, moras razmontirati kuciste, ako ima safove, jos bolje, ako je nitnovano razjebi nitne burgijom od 3 mm i urezacu t ti ja onda za m4 safove, ako imas pistolj za nitnovanje jos bolje po mene, znaci das mi stranicu i sutradan ti vracam, castis samo pivo
Sinko,masinac sam po struci vec dugi niz godina,obradom metala se bavim u porodicnoj firmi koja je osnovana davne 1982-ge godine.Lim kao materjal je jedan od najgorih za bilo kakvu vrstu obrade, zato sto je tanak,savitljiv i lako se upreda. Moj ti je savet da ne prljas rucice bezveze,nikakav ucinak dobiti neces. Pusti te plazma-gluosti i potrazi savet nekog majstora.
mogli bi ti iz Startreka da kazu po koju tajnu o warp reaktoru pa da brze putujemo :))
:: Eno pronesose dvojica na stapu, dele i biju one koji nece da uzmu. Plazma, ni manje ni vise, Star Trek tool?! Mahnes carobnim stapicem i voila! Najpre artikulisi ono sto zelis da kazes, potom pokusaj da tom prilikom ispises sto manje budalastina
:: Da nemaš slučajno neku zvrčku za prosecanje rupe prečnika ajd recimo metar u čeličnim pločama debljine... pa baš kao na vratima trezora narodne banke :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
ahahaha, kao sto kaze vladats, brener zakon za na licu mesta, pada mi na pamet jos i tnt, mozda bih mogli da se snadjemo za koji kg ove magicne mase pa krenemo u zajednicki job i obavimo na brzaka.
Prvo zato sto mrezica brani 40% toplog vazduha da izlazi. I zato sto bi onda mogao da pojacam ventilator na 100% preko 40C i da se cuje kao sada na 70%. Temp sada nikada u gamingu ni na 4.0GHz ne dodju na 50C iako je ventilator na 70% i ti ventilatori su ubedljivo najtisi u mom kucistu ostali su CM. Ali opet to mi je zamisao da uradim. Isecem mrezicu i stavim crnu onu zicu nazad samo. Imam svoj razlog, Manje hucanje, toplota se ne odbija nazad. I nisam pitao za ceonu i ubodnu nego PLAZMA BRENER da li je to cudo tehnike malo koje se drzi u ruci videlo ovu zemlju. U SAD svako ko radi bilo sta sa Metalom ima to a nema nikakve ubodne, ceone i sta ja znam. To zamenjuje 5 alatki. Samo predjes kao olovkom i ravan rez metala samo ti ispadne u ruke. Mozda malo skine farbu po ivici ipak je temp ludilo ali opet za secenje kaveza, rada na stranicama, skidanje mrezica nhe postoji nista tako korisno kao to. Ne znam koliko trosi struje i to samo bi pozajmio da to odradim. Ne moze ovo da se skida stranica ovo je zadnjaa strana. Hocu da se obezbedim da znam gde mogu da pozajmim ili odnesem kuciste da mi urade.
Ma da nasi to seku sa ko zna cime, posle smirglaju, ispravljaju, farbaju celu stranu. Ono ti samo ispadne u ruku deo koji si hteo. Kakav sam ludak ja bi uhvatio lim sa donje strane oprljio bi se do koske. MIslio sam da nije tolika skalamerija.
U pa ja tek sada vidim da to ima citava kolica na koja je to malo cudo povezano.
Pa sta mislite sa ceme rade na zapadu ona kucista sto gledate, sa ceonim, ubodnim. Cime graviraju i prave ttirbale na styranicama i ostalo. Ovo skracuje posao 200%. Jedini mi je problem oko tih podloski koje 2 izlaze sa maticnom jer su mi ukrali original od CM 690 a moram maticnu da vadim u 3 lepe.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
graviraju CNC glodalicama(fabricka kucista), a modovana se se precizno seku ceonim brusilicama...
Sto stalno izmisljas neek gluposti? idi bre napolje kad je lepo vreme, nadji neke prijatelje...
:: Pa sta mislite sa ceme rade na zapadu ona kucista sto gledate, sa ceonim, ubodnim. Cime graviraju i prave ttirbale na styranicama i ostalo. Ovo skracuje posao 200% :: Jedini mi je problem oko tih podloski koje 2 izlaze sa maticnom jer su mi ukrali original od CM 690 a moram maticnu da vadim u 3 lepe :: :: :: :: :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
Ja sam video da mnogo se koristi ova stvarcica za sve i svasta.
Imam vas u vidu, još samo da iskopam negde vozača i idemo u akciju.
Mogao bi recimo doca80, ovo 80 u niku mu stoji jer je terao toliko onog njegovog fiću. Jebo te patak, da mu damo nešto čestito u ruke ni radar ga ne bi registrovao.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.