Danas mi zablokirao komp,nisam mogao da restartujem a kada sam ga ugasio nije hteo da se upali,tek nakon vadjenja kabla iz uticnice je proradio i sada radi normalno! Sta je moguci problem?
Ako se ne ponavlja, to je NORMALNO čak i za najskuplje komponente, da se nekad desi, upadne neki od tranzistora logičkih kola u zaglupljeno stanje, koje se nestankom napona odblokira. Ako se ponavlja, druga je priča, a savet za ratosiljanje od kineza, uvek je dobar savet. Ili su se jednostavno isušili kondenzatori... pri čemu je opet nešto od komponenti za zamenu. Vidi. U nekim područjima, nevezanim za grad/selo, već, za zajednički transformator, to se dešava češće zato što preslab trafo dozvoljava velike naponske oscilacije i udare, pri čemu osetljivija tehnika u koju spada i PC, strada, dok veš mašine rade li rade.
RATOSILJANJE kINEZA, PA SVE SU KINEZI :) KINEZ MI ODGOVRIO NA MAIL KOJI SAM POSLAO SEASONICU. DODUSE NA ENGLESKOM, A MOZDA JE IZ KINESKE CETVRTI. Pa sve su Kinezi. I oni od 200e CM Sileent Pro Gold je tipican Kinez. Potomak. Ovo mu je brat od tetke:
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.