Znaci,interesuje me da li neko zna ge moze da se nabavi vodeni blok (cpu)? Ili ako neko ima negde ``zabacen`` ? Gledao sam na netu neke savete,home made poslove sto se tice hladjenja na tecnost,i hteo bi sa drugom da odradim nesto slicno iz zezancije...
Zavisi koliko zelis da ulozis u vodeni sistem i da li ti je isti neohodan? Imas na benchmarku u oglasima Switech vodeni blok.Jedan od boljih blokova koji su mogli da se proizvedu..Swiftech je tu neprevazidjen. Ja imam Switech XT ,trenutno najbolji vodeni blok za CPU koji postoji!
E hvala... Znam ja da ce mi 99% kazati mani se coravog posla...Ali blizi mi se zadnji raspust u zivotu i nemam sta da radim. A malo da se bakcem sa tim... Nije mi bitno da to bude profesionalno,ili da ga koristim 24/7. Bitno je mogu da probam nesto da uradim,da naucim nesto... Postoji i opcija da napravim blok od aluminijuma,npr. 1cm debljine uzmem 6-icu i izbusim kanale. E to je vec malo za razmisljanje...
:: Zavisi koliko zelis da ulozis u vodeni sistem i da li ti je isti neohodan :: Imas na benchmarku u oglasima Switech vodeni blok.Jedan od boljih blokova koji su mogli da se proizvedu..Swiftech je tu neprevazidjen :: Ja imam Switech XT ,trenutno najbolji vodeni blok za CPU koji postoji :: :: Štangliranje :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.