imam ovu dual core konfu i resih da je zadrzim pored nove i da se poigram overklokom skoro,ali na kraju nista od toga nije uspelo komponente su sledece:
ploca je msi k9a2 cf-f procesor je athlon II 240 2,8ghz ram 4gb ddr2 460w cooler master
probao sam da ga klokujem na 3,5ghz bez dizanja napona i nije stabilan,e sad nastaje problem procesor radi na 1.432 v na auto podesavanju,i kako da ga kloknem na neku vecu vrednost a da ne spalim nesto na koliko da podesim cpu voltage??? memory voltage??? ht link??? nb frekvenciju??? kazu da ova ploca nije za overklok ali to je jedna od novijih ploca i ima 2 pci-e x16 slota i podrzava sve athlone i phenome pa ne moguce da nije za overklok pa makar i onaj manji sta mislite vi?
Daleko od toga da je sa 2.8 na 3.5 mali klok, za athlona je to bas fino.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: imam ovu dual core konfu i resih da je zadrzim pored nove i da se poigram overklokom skoro,ali na kraju nista od toga nije uspelo komponente su sledece :: :: ploca je msi k9a2 cf- :: procesor je athlon II 240 2,8gh :: ram 4gb ddr :: 460w cooler maste :: :: probao sam da ga klokujem na 3,5ghz bez dizanja napona i nije stabilan,e sad nastaje problem procesor radi na 1.432 v na auto podesavanju,i kako da ga kloknem na neku vecu vrednost a da ne spalim nesto :: na koliko da podesim cpu voltage?? :: memory voltage?? :: ht link?? :: nb frekvenciju?? :: kazu da ova ploca nije za overklok ali to je jedna od novijih ploca i ima 2 pci-e x16 slota i podrzava sve athlone i phenome pa ne moguce da nije za overklok pa makar i onaj manji sta mislite vi ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.