Pa pre toga prilikom podizanja biosa grafička mi je izbacivala neki ištraftan ekran a kad uđe u windows ponašala se koda driver nije instaliran a kad sam je ispekao slika se normalno prikazuje prilikom dizanja biosa i windows je uredno prepoznaje ali i dalje imam neke artifacte po desktopu :( Black Wolf
:: Pa pre toga prilikom podizanja biosa grafička mi je izbacivala neki ištraftan ekran a kad uđe u windows ponašala se koda driver nije instaliran a kad sam je ispekao slika se normalno prikazuje prilikom dizanja biosa i windows je uredno prepoznaje ali i dalje imam neke artifacte po desktopu : :: Black Wolf :: ::
To nije trajno resenje, i nema leba od ovog posla.
:: :: :: :: :: Pa pre toga prilikom podizanja biosa grafička mi je izbacivala neki ištraftan ekran a kad uđe u windows ponašala se koda driver nije instaliran a kad sam je ispekao slika se normalno prikazuje prilikom dizanja biosa i windows je uredno prepoznaje ali i dalje imam neke artifacte po desktopu : :: :: Black Wolf :: :: :: :: :: :: To nije trajno resenje, i nema leba od ovog posla.
To je lutrija.Nekad ce da odradi posao a nekad nece.Uglavnom `popravka` na ovakav nacin jako kratko traje.Retki su ljudi koji su uspeli da `smire` karte na duzi vremenski period.
ali su se nVidie preporodile posle ovog zahvata, pogotovo GTX2 serija. Cuo sam za dva slucaja ne uspesne obare,medjutim kada sam pitao za detalje ispostavilo se da je u prvom slucaju bio Vram a u drugom memara, tako da je prvi korak u stvari utvrditi da se radi o hladnom lemu a ne u rernu, trapist preko pa onda zakljucak nemere to bez origana....
Sve mi se čini da će ona moja 8400gs u rernu ili na tiganj. Iako, planirao sam da probam varijantu s fenom za skidanje farbe, čini mi se bolja, prvo produvam delove gde nema ništa haglih pa posle i one druge ako ne pomogne.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Sve mi se čini da će ona moja 8400gs u rernu ili na tiganj. Iako, planirao sam da probam varijantu s fenom za skidanje farbe, čini mi se bolja, prvo produvam delove gde nema ništa haglih pa posle i one druge ako ne pomogne
Ja iz radoznalosti probao,ne radi svakako pa ko je šiša.Mislim bacala je sliku ali čini mi se 640x480 u 4 boje tako nešto,dalje ni makac a ni drajvere nije htela da primi.I posle pečenje proradila normalno.E sad dokle će...Asus 8500gt neka sa pasivnim hladnjakom.
Ja sam jednom pekao nVidia 8800 GTX i ostavio tako da se krcka na 250c. Bilo to proslo neko vreme odem u svoju sobu i zaboravim.Sidjem dol iskljucim rernu ,otvorim i ima sta da vidim. Tamo ATI 1950 XTX. :D Bio sam sokiran prizorom. Przenjem do mutacije tj transformacije :D
Opasne su to magije ,pazite kad pecete,nikako duze od 10 min :D
Ako su morali da izbace olovo mogu da smisle i kvalitetniji `lem` ali nece to je jedan od uspesnih `kvarova` koji ce mnoge naterati da kupe nove!!! graficke a sta ces..... Dok je bilo olova u upotrebi bilo je bas redje ovih pojava.
Ccc, pecete graficke k. na 250 stepeni, a pravite frku oko toga sto se gpu u toku rada greje na ~80!
@Skyfire: Ja sam pekao trident sa 1Mb Vram-a, a dobio S3 Trio sa 2Mb, nije lose, caka je u tome da se pogodi prava temperatura. Drugar je ispeko Gtx 260, a ubacio neki krs - e to je pos`o.
@gilopile A pa mlad sam ja na tom polju. Slabo se razumem u pekarske radove. Mada ovako kako ti kazes pocecu sa vezbanjem . Probacu sa ovim mojim Matroxom pa ako ispratim proceduru kako treba mozda ubodem i GTX590
Može, po mogućnosti sms, često ne mogu da se javim.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: @Raic :: E bas me zanima da probamo sa ovom sto brljavi i kako ce posle da se ponasa, kad budem isao za BG ili devojka na fax, obvestim te na mob ::
:: Može, po mogućnosti sms, često ne mogu da se javim :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: :: :: @Raic :: :: E bas me zanima da probamo sa ovom sto brljavi i kako ce posle da se ponasa, kad budem isao za BG ili devojka na fax, obvestim te na mob :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.