Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Popravka monitora!!!
STRANA 1 OD 1
Mirko2233 Popravka monitora!!! 03.04.2011. 21:30 T35062

status: user
broj poruka: 122
Moze li mi neko reci gde bi mogao da zamenim kabel od monitora koji se ubada u graficku...Prekida na jedno mesto i gubi se slika,pa jel to moze uopste da se promeni da ne uzimam novi monitor kad je upitanju samo kabel...Posto u monitoru ne vidim da moze da se taj kabel izvuce,nego verovatno mora da se otvara monitor...Pa pitam da li bi to mogao sam da odradim ili mora neki strucnjak...Kabel sam negde video mislim da je oko 200-300din.
Upitanju je Philips CRT Flat 107s7 monitor...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Popravka monitora!!! 03.04.2011. 21:55 #311201

broj poruka: 9459
Moze bez problema da ti odrade u bilo kojem tv servisu. Ili podaj drugaru koji se koliko toliko razume i zna da barata lemilicom.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Moze li mi neko reci gde bi mogao da zamenim kabel od monitora koji se ubada u graficku...Prekida na jedno mesto i gubi se slika,pa jel to moze uopste da se promeni da ne uzimam novi monitor kad je upitanju samo kabel...Posto u monitoru ne vidim da moze da se taj kabel izvuce,nego verovatno mora da se otvara monitor...Pa pitam da li bi to mogao sam da odradim ili mora neki strucnjak...Kabel sam negde video mislim da je oko 200-300din
:: Upitanju je Philips CRT Flat 107s7 monitor...
Mirko2233 ... 03.04.2011. 22:23 #311206

broj poruka: 122
E hvala puno na savetu...tako sam i mislio,jel sam zvao jedan servis oni su mi rekli da imaju kabel ali da odnesem kod nekog majstora da mi odradi...Odnecu kod nekoga!Hvala u svakom slucaju...

gilopile Re: ... 03.04.2011. 22:27 #311209

broj poruka: 9459
Nema na cemu!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: E hvala puno na savetu...tako sam i mislio,jel sam zvao jedan servis oni su mi rekli da imaju kabel ali da odnesem kod nekog majstora da mi odradi...Odnecu kod nekoga!Hvala u svakom slucaju..
::
::
VMARC ... i citava ta akcija ce te kostati koliko polovan 15` ispravan TFT 03.04.2011. 22:58 #311221

broj poruka: 9425

S1000RR

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs