Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Pohvala za Gigatron servis
STRANA 1 OD 2  
mikele79 Pohvala za Gigatron servis 31.03.2011. 15:48 T34975

status: user
broj poruka: 99
Mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen i odusevljen, Imao sam problem da su mi bratu prodali plocu i pastu( koja je bila beton pasta za vezivanje hladnjaka bez kopci), i posto mi je to napravilo problem jer smo je stavili na procesor, odnosno nikad je ne bi mogli odlepiti.

I posto nisam znao sta da radim obratio sam se preko sajta njihovoj direkciji i javio mi se njihov sef i sve je sredio ocas posla, ploca nam je zamenjena nova, stavljen novi procesor E5700 (3ghz ,2 mb cache) umesto dotadasnjeg E2160 (1.8 ghz 1mb cache) sa coolerom i sredjen kommplet sa njihovom ugradnjom i sve...

Stvarno sam pozitivno iznenadjen, jer nisam verovao da to moze u Srbiji, a o sefu da ne pricam koliko je covek ljubazan i predusretljiv, tako da eto moj neki nacin da se oduzim je da postavim post ovde i da stvarno odozgo (centrala Gigatrona) neko vidi sve, i ispravljaju greske svojih zaposlenih. Ovo mi daje nadu da se ipak u ovoj drzavi moze nesto promeniti na bolje, svaki put se pocinje Malim korakom!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kuglice Gigatron je najjaci!!! 31.03.2011. 16:06 #310299

broj poruka: 391
Stvarno su perfektni!Ja sam imao problem sa Altek 5.1 sistemom koji je 2 puta crkao!Oba puta je u kratkom roku popravljen a za drugi put nisam ni imao garanciju istekla je ali su ljudi to uradili nisu pravili nikakav problem.Stvarno sve pohvale!!!

dusanic pozitivno 31.03.2011. 16:31 #310305

broj poruka: 19

+1
lazar007 licno bas nesto i ne volim dzidzatron 31.03.2011. 16:49 #310317

broj poruka: 319

ali eto ako su tako korektni svaka cast +1

luja-88 Re: Pohvala za Gigatron servis 31.03.2011. 16:50 #310318

broj poruka: 1656
Secam se da sam to procitao ovde pre nedelju-dve. Bas me zanimalo sta se dalje izdesavalo...
Drago mi je sto je problem resen i sto si dobre utiske podelio sa svima.

Pozdrav!

:: Mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen i odusevljen, Imao sam problem da su mi bratu prodali plocu i pastu( koja je bila beton pasta za vezivanje hladnjaka bez kopci), i posto mi je to napravilo problem jer smo je stavili na procesor, odnosno nikad je ne bi mogli odlepiti
::
:: I posto nisam znao sta da radim obratio sam se preko sajta njihovoj direkciji i javio mi se njihov sef i sve je sredio ocas posla, ploca nam je zamenjena nova, stavljen novi procesor E5700 (3ghz ,2 mb cache) umesto dotadasnjeg E2160 (1.8 ghz 1mb cache) sa coolerom i sredjen kommplet sa njihovom ugradnjom i sve..
:: Stvarno sam pozitivno iznenadjen, jer nisam verovao da to moze u Srbiji, a o sefu da ne pricam koliko je covek ljubazan i predusretljiv, tako da eto moj neki nacin da se oduzim je da postavim post ovde i da stvarno odozgo (centrala Gigatrona) neko vidi sve, i ispravljaju greske svojih zaposlenih. Ovo mi daje nadu da se ipak u ovoj drzavi moze nesto promeniti na bolje, svaki put se pocinje Malim korakom
toothless Sada ce da se javi Cicija 31.03.2011. 17:12 #310326

broj poruka: 3241
i da kaze kako lazes.Jer u Srbiji garancija ne postoji,svi su lopovi i prevaranti,a gaarncije se stampaju umesto WC papira.

http://www.youtube.com/watch?v=CYSAyPNR7qg

mikele79 re 31.03.2011. 17:19 #310332

Hehe, pa dobro, ja sam iskreno bio malo pesimista, jer sam pomislio kao i sve sto ovde ide, neka bzv opravdanja i bla bla....

Al eto stvarno sam srecan sto se dosledno postuje garancija i tudje vreme, covek nije morao da mi da novi procesor, posto je ovaj od brata bio polovan, al sef je bio korektan i rekao da je to njihov nacin da se izvine zbog neugodnosti i izgubljenog vremena, I`m speechless :)

dorabi1 Re: re 31.03.2011. 17:22 #310334

broj poruka: 939
ne bi me cudilo da sad shef dobije otkaz,sve u duhu proslih vremena.
Svaka cast za shefa i Gigatron!!!

http://spedr.com/4rex3

:: Hehe, pa dobro, ja sam iskreno bio malo pesimista, jer sam pomislio kao i sve sto ovde ide, neka bzv opravdanja i bla bla...
:: Al eto stvarno sam srecan sto se dosledno postuje garancija i tudje vreme, covek nije morao da mi da novi procesor, posto je ovaj od brata bio polovan, al sef je bio korektan i rekao da je to njihov nacin da se izvine zbog neugodnosti i izgubljenog vremena, I`m speechless :
B011 ... 31.03.2011. 17:26 #310335

broj poruka: 280
Bas mi je drago sto je sve dobro ispalo. Uvek ima mesta za optimizam - korak po korak.

vladats Re: Pohvala za Gigatron servis 31.03.2011. 17:27 #310336

broj poruka: 4537
Odlicna vest,samo da srede stvari u maloprodaji........
Nude nesto sto nemaju na stanju po extra cenama,a posle daju opciju kupovine skupih stvari.
savatije +1 31.03.2011. 17:40 #310349

broj poruka: 1121

veoma ok

ribolovac re 31.03.2011. 17:54 #310358

broj poruka: 1305
Ne odgovaraju na meilove.

Snoopy- Re: Sada ce da se javi Cicija 31.03.2011. 18:04 #310363

broj poruka: 6083
A ahahahhaha xD +1 :D

Evo ja cak da ne poverujete imam bas pozitivno iskustvo sa pakom servisom. Brzo su mi vratili, sredili, bez smaranja. Znaci svuda moze lepo kad se hoce

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

:: i da kaze kako lazes.Jer u Srbiji garancija ne postoji,svi su lopovi i prevaranti,a gaarncije se stampaju umesto WC papira
:: http://www.youtube.com/watch?v=CYSAyPNR7qg
pajsgudgud Ako su se popravili svaka čast... 31.03.2011. 18:07 #310365

broj poruka: 3742
ja sam imao loše iskustvo sa njima pre dve godine...

support normality

B011 Re: Re: Pohvala za Gigatron servis 31.03.2011. 18:33 #310380

broj poruka: 280
Stari dobri Bait and Switch. :P

:: Odlicna vest,samo da srede stvari u maloprodaji.......
:: Nude nesto sto nemaju na stanju po extra cenama,a posle daju opciju kupovine skupih stvari.
Equinoxe Re: 31.03.2011. 18:34 #310381

broj poruka: 12057

Znači ovaj forum je da padneš od smeha.

Može neko od firmi da se hvali, ali ako ti neko zadaje glavobolju ne smeš da širiš loš glas.

Baš demokratski.

uroshnet re 31.03.2011. 18:46 #310388

broj poruka: 1033
Korektni su oni, ja sam jednom ostavio hard i zvali su me posle 20-ak dana i zamenili za nov...
A drugi put je bilo napajanje i to je trajalo mozda 15-ak dana... Ali ja za sada imam samo pozitivno iskustvo, mada su i oni deraci i uvaljivaci.

vladarko Re: Re: 31.03.2011. 19:52 #310417

broj poruka: 4228
Pa... i ovo se može svrstati pod pozitivnu kritiku.

Poštenije bi bilo objaviti listu firmi koje ne treba nikako kuditi, a pohvale su dobrodošle.

Kako god, lepo je videti da se iznose i pozitivna iskustva sa servisima. To znači da postoje i normalni ljudi, na obe strane.

Pozdrav!

Vlada

:: Znači ovaj forum je da padneš od smeha
:: Može neko od firmi da se hvali, ali ako ti neko zadaje glavobolju ne smeš da širiš loš glas
:: Baš demokratski
codeus ... 31.03.2011. 20:34 #310422

broj poruka: 4054

super ... dobro si prosao .. pozdrav giga tronu ..

idem sutra kod njih da kazem da mi je taj epoxi kapnuo na puricu i da mi je zamene za neku od crnca ..
Shomiman Nice... 31.03.2011. 21:13 #310431

broj poruka: 1187
http://www.youtube.com/watch?v=-55d4XkfW8w

♪♪♪`We came acoss the West Sea
We didn`t have much idea
Of the kind of climate waiting
We used our hands for guidance
Like the children of a preacher
Like a dry tree seeking water
Or a daughter
Nice `n` sleazy
Nice `n` sleazy does it
Does it every time.

An angel came from outside
Had no halo
Had no father
With a coat of many colours
He spoke of brothers many
Wine and women
Song aplenty
He began to write a chapter
In history
Nice `n` sleazy
Nice `n` sleazy does it
Does it every time. `♪♪♪

The Stranglers `Nice N` Sleazy`

`There`s someone in my head, but it`s not me!`

Scyter Re: Re: 31.03.2011. 21:17 #310435

broj poruka: 8138
+1.

:: Može neko od firmi da se hvali, ali ako ti neko zadaje glavobolju ne smeš da širiš loš glas
Mortificat Re: Re: 31.03.2011. 21:28 #310439

broj poruka: 3519
Slažem se sa tobom.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1737605

Shomiman +1 31.03.2011. 21:37 #310442

Za `demokraciju` koja te natera na `smjeh` do suza...

tsp303725 neutralan lik 31.03.2011. 22:05 #310453

broj poruka: 79

CERI

Voleo bi da svako od vas provede ako ne mesec,makar nedelju dana u nekom od servisa,maloprodaji pa da mi onda kaze svoje misljenje o serviserima,prodavcima i normalno kupcima.
Mnogo smo komplikovan narod i uglavnom problem sagledamo samo iz jednog ugla.
Samo iz ugla koji nama odgovara i druga nas strana ne zanima.Ja sam imao tu srecu i nesrecu da sam bio na sve tri strane i donekle sam upoznat sa mnogo razlicitih ljudi ali sve se moze resiti normalnim tonog i razgovorom,to jest dogovorom.
Svaka cast ljudima koji rade u servisima i imaju nerve kao sajle za hiljade opravdanih i neopravdanih reklamacija. Ovim putem molim sve ljude da i oni imaju strpljenja za druge koji su prema njima fer i korektni!
Shomiman Znao sam... 31.03.2011. 22:15 #310455

Da si tu... Negde...

mikele79 re 31.03.2011. 22:21 #310459

@VladaTS - u pravu si, imaju problem u maloprodaji sa radinicima pojedinim, sto mi je i sam sef potvrdio , cak mi je i rekao `Pa dokle vise da im pricam 100 puta da ne rade iste greske i oni opet, ne brinite, ovo ce njima biti odbijeno od plate, pa nek misle iduci put sta nude i prodaju`
Jeste ne popularan potez da nekog udaras po dzepu , al ako Boze moj ti nekom non stop moras nekom da objasnjavas istu stvar po 1000 puta, to stvarno nema smisla.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs