Dakle zanima ne tih i dobar vent 5X5 ili 6X6cm da ga usrafim na cipset posto mi postojeci prozvrndao iako je sve vreme radio na 5V, dakle neki do 300-400 dingera
Nisam hteo da se javljam da bih ti dao priliku da pobrišeš višak postova, al ajde sad... Nemaš neki izbor od 60mm, ima samo revoltec, coolink i recom modela. Imam coolink na chipset cooleru i nije baš nečujan, malo zvrnda čak i na 50%. Ja bih uzeo revolteca, imam njihov 40mm i ubedljivo je najbolja četvorka od svih koje sam probao a ne verujem da je 6-ica slabije odrađena.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.