Sta mislite o ovom napajanju? Hteo sam da ga kupim i grafiku 5850 pa me zanima da li se isplati dati pare i kako ce da tera ovu graf sa 4x1GB rama,hard WD 320...???
Dexteru to napajanje tera phenom x6 i GTX470, dokle će - ne znamo, ali tera. Ako baš nemaš para za jače mogao bi da se provučeš, osobito ako nemaš neko zverje od procesora.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
ali meni napajanje lc power od 600w gura ovo vec tri meseca bez da stucne: athlon II x4 640 msi 770-c45 4gb ddr3 excelleram ati 4870x2 500gb samsung dvd-rw samsung
ne potcenjujte lc power,to je sasvim sasvim pristojno napajanje,a pogotovu za te pare...
Nemoj da se stekarish na napajanju!!! Dodaj jos 10-15e i kupi LC POWER Green Power 600W v2.2 ili v2.3, to su bolja napajanje od tog obicnog LC600H, tako da ne bi brinuo dodaj koju kintu da budesh siguran!
Ja imam to napajanje i prezadovoljan sam, nije crkavalo , pistalo , pravilo buku, komp radi stabilno vec godinu dana, najveca opterecenja su igranje igara po par sati na max, i rebildovanje solution-a u vizual studiju 2008 i 2010.
Ako imas jedan hard, jednu optiku , trebalo bi da bude sasvim ok.Nisam nikakav fan boy , ali ja licno iz svog iskustva imam samo reci hvale za lc power.Moju masinu iz potpisa gura , a pre toga je islo sve ok i na slabijoj varijanti athlon II x4 620 i gtx 260 xFx.
:: Dexteru to napajanje tera phenom x6 i GTX470, dokle će - ne znamo, ali tera :: Ako baš nemaš para za jače mogao bi da se provučeš, osobito ako nemaš neko zverje od procesora :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
meni za sada radi ovo napajanje sa procesorom phenom 955be, gtx460 1gb,2x2gb ddr3, m4a87td evo, hdd i dvd. Za sada bez problema već 1 mesec. Tako da ne vidim razloga da to koje ti planiraš nije dovoljno. Mada i ja planiram da kupim nešto jače, verovatno opet LC POWER.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: meni za sada radi ovo napajanje sa procesorom phenom 955be, gtx460 1gb,2x2gb ddr3, m4a87td evo, hdd i dvd. Za sada bez problema već 1 mesec. Tako da ne vidim razloga da to koje ti planiraš nije dovoljno. Mada i ja planiram da kupim nešto jače, verovatno opet LC POWER :: :: ::
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: Sta mislite o ovom napajanju :: Hteo sam da ga kupim i grafiku 5850 pa me zanima da li se isplati dati pare i kako ce da tera ovu graf sa 4x1GB rama,hard WD 320...??
Za iste pare imaš ovo napajanje - Andyson unutra, vrlo kvalitetno za te pare, i klasu iznad LC-a: http://goo.gl/Ryhob iako je samo 450W, ima 30A na 12V grani (poredjenja radi, toliko ima LC 6650 koji je 650W napajanje... Za te pare nema ni jače ni bolje...
Ako možeš da dodaš još malo, uzmi: http://goo.gl/Q06so Opet Andyson unutra, kvalitetno, 432W tj. 36A na 12V grani. Za te pare - odlična stvarčica. Za iste pare imaš i Chieftec CTG-500 (Sirtec/HighPower OEM), opet dobra stvar. Iako je Recom slagao za 100W snage, mislim da je malo kvalitetniji od Chiefteca... jedino što je Chief malo efikasniji...
Ovo napajanje se prodaje kao da je 650w ali nije, cak i na kutiji pise da je 650w, ono je 600w. Na sajtu http://www.80plus.org/ su testirani podaci napajanja.
Ajd ja da te posavetujem jer ce neko da te napusi najgore jer je tema realno zastarela i gotova a ti si nasao da tu nesto postujes bla bla.
Vidim da si nov pa evo ovako , pre nego postujes na nekoj temi pogledaj datum poslednjeg upisa , a i pored toga pogledaj datum prvog upisa-onog ko je kreirao temu.
:: Procesor: Intel e2180 2.0 GHZ (OC 3.0 GHz) + Cooler Master TX :: Grafika: NVidia GTX275 896M :: Memorija: 4x1GB Kingston DDR :: PSU: LC6650GP3 v2.3 (80 PLUS Bronze :: :: Ovo napajanje se prodaje kao da je 650w ali nije, cak i na kutiji pise da je 650w, ono je 600w :: Na sajtu http://www.80plus.org/ su testirani podaci napajanja.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.